Maraşlı’nın güzel Mahur’u Alina Boz’dan duygusal paylaşım! Kamera arkasını görüntülerini yayınladı ‘İyi ki’ diyerek veda etti

Maraşlı’nın güzel Mahur’u Alina Boz’dan duygusal paylaşım! Kamera arkasını görüntülerini yayınladı… Atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, final bölümü ile ekranlara veda etti. Dizide Burak Deniz ile başrolü paylaşan Alina Boz ise sosyal medya hesabında yaptığı veda paylaşımıyla hayranlarını duygulandırdı. Instagram hesabında kamera arkasından kareler paylaşan Boz, tüm çalışma arkadaşlarına ve seyircilere ‘iyi ki’ diyerek seslendi. İşte Maraşı’nın güzeller güzeli Mahur’u Alina Boz’un veda paylaşımı…

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2021, 00:49 Güncelleme 14 Temmuz 2021, 00:49
Maraşlı’nın güzel Mahur’u Alina Boz’dan duygusal paylaşım! Kamera arkasını görüntülerini yayınladı ‘İyi ki’ diyerek veda etti

İÇİNDEKİLER

Başrollerini Alina Boz ile Burak Deniz'in üstlendiği, atv'nin sevilen dizisi Maraşlı final bölümü ile ekranlara veda etti.

Final kararı ile hayranlarını üzen dizinin başrollerinden Alina Boz ise sosyal medya hesabında duygusal bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu, dizinin kamera arkasında çekilen görüntülerini Instagram'da takipçilerinin beğenisine sundu.

ALİNA BOZ'DAN DUYGUSAL SATIRLAR!
Boz, kısa süre içinde binlerce beğeni alan paylaşımının altına ise şu notu ekledi: "En zoru da veda etmek değil midir zaten… Elveda Maraşlı… Elveda Mahur... Bu değerli projeye değer katan bütün o güzel insanlara kalbimin en derininden elveda.

Kamera önünde, kamera arkasında, şirkette, montajda, uzaklarda, yakınlarda, başından veya sonradan emeği geçen herkesin eline emeğine yüreğine sağlık.

İyi ki hep birlikte geçirdiğimiz aylar, iyi ki bu güzel ekip, iyi ki edindiğim güzel dostluklar, iyi ki bizimle bu hikayeyi yaşayan ve yaşatan seyircimiz, İYİ Kİ…"

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Alina Boz'un paylaşımına yoğun ilgi göstererek ünlü oyuncuyu yorum yağmuruna tuttu.

Kısa sürede gündem olan paylaşıma, "Yıllar geçse de üstünden bu kalp sizi unutur mu?", "Doyamadık size", "Maraşlı dizisi bir efsaneydi ellerinize sağlık" yorumları yapıldı.