Seksenler 3. bölüm full, tek parça izleme ekranı! Seksenler son bölüm izle linki! Ödeme meselesiyle ortalık karıştı…

Dizi severler tarafından Seksenler 3. bölüm full, tek parça izleme ekranı araştırılır oldu. Perşembe akşamları TRT 1’de ekrana gelen dizi yeni sezon oyuncularıyle yine izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Dün akşam izlemeyi kaçıranlar ise internet üzerinden tek parça halinde kolaylıkla izlemek istiyor. Seksenler son bölüm izle linki seçeneğini haberimizin sizler için derledik. Yine eğlenceli anların yaşandığı Seksenler dizisinde ödeme sorunuyla ortalık karıştı.

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2021, 17:51 Güncelleme 09 Temmuz 2021, 17:51
Seksenler 3. bölüm full, tek parça izleme ekranı! Seksenler son bölüm izle linki! Ödeme meselesiyle ortalık karıştı…

İÇİNDEKİLER

Seksenler 3. bölüm full, tek parça izleme ekranı! Seksenler son bölüm izle linki sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılır oldu. Akşam kuşağının uzun zamandır severek izlenen dizisi yeni sezona bomba gibi başladı ve yeni oyuncuları da kadrosuna ekleyerek yoluna devam ediyor. Son bölümü izlemeyi kaçıranlar haberimizin içeriğinden Seksenler 3. son bölüm bölümü izleyerek, keyifli olaylara tanık olabilir.

SEKSENLER 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEKSENLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

1980 yılının başlarında yaşanan ekonomik sıkıntılardan Fehmi ve ailesi de çok olumsuz etkilenmektedir. Döviz kurları fırlayınca ailenin 1000 mark olan borcu ikiye katlanmış ve ödenmesi imkansız hale gelmiştir.

Almanya'daki akrabalarının oğlu Şahin Dövizli Askerlik için ülkeye gelince işler iyice karışır. Çünkü Şahin 1000 mark'ı istemeye gelmiştir. Artık Rukiye ve çocukların tek amacı bu haberi babadan saklamaktır. Şahin ise asla laftan anlamayan Türkiye'ye yabancı büyümüş bir "Alamancı" gençtir.Ahmet'in işsizliği ise masum bir yalanla büyük bir probleme dönüşür. Sevdiği kız olan Gülden'e ve babasına iş bulduğunu söyleyince Ahmet çok zor durumlara düşer.Nazlı'ya aşık olan Plakçı Ergun'un karşısına hiç beklenmedik bir sorun çıkar. Tiyatrocu Niyazi de Nazlı'dan hoşlanmaya başlamıştır.1980'de Ajda Pekkan'ın hangi şarkısının Erovizyon'a gönderileceği de tüm Türkiye'yi televizyon başına kilitleyen büyük bir olay olarak Seksenler dizisinde yerini alacaktır.

SEKSENLER KONUSU VE OYUNCULARI

Her hafta perşembe akşamı yayımlanan dizi Seksenlerin konusu: Seksenli yıllarda İstanbul'un küçük bir mahallesinde yaşayan insanların hikâyesi. Her sahnesiyle tam bir dönem dizisi… Hem nostaljik, hem enerjik, hem de çok komik…

Özlem Türkad - Rukiye

Reha Özcan - Metin

İlker Ayrık - Çağatay

Zeynep Demirel - Amelie

Şoray Uzun - Ahmet

Ayşe Tolga - Gülden

Onur Dilber - Rıza

Berat Yenilmez - Sami

Begüm Öner - Elvan

Ceyhun Fersoy - Şahin

Necmi Yapıcı - Mesut

Faruk Sofuoğlu - Bahtiyar

Ali Konuk - Bekir

Erdem Baş - Aret

Hakan Bulut - Ali

Deniz Oral - Hilmi

Eray Yasin Işık - Nevzat

Baran Karaoğlan - Tuncer

Zeki Yılmaz - Levent

Bektaş Erdoğan - Semih