Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi’nden şaşırtan paylaşım! Önce sosyal medyanın diline düştü sonra açıklama yaptı

Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi’nden şaşırtan paylaşım! Genç sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon'la birlikte tatile çıkan Hande Ataizi, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, dünyaca ünlü model Kendall Jenner’ın fotoğrafını kendiymiş gibi sayfasında yayınlayınca olanlar oldu. Takipçilerinin “Bu sen değilsin” yorumları üzerine açıklama yapan Ataizi, bir sonraki paylaşımında ünlü model Kendall Jenner'a laf attı. İşte Hande Ataizi’nin o paylaşımları…

Giriş Tarihi 25 Haziran 2021, 20:17 Güncelleme 25 Haziran 2021, 20:17
Camdaki Kız’ın Cana’sı Hande Ataizi’nden şaşırtan paylaşım! Önce sosyal medyanın diline düştü sonra açıklama yaptı

İÇİNDEKİLER

Şimdilerde Camdaki Kız dizisinde Cana karakterini canlandıran Hande Ataizi, sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Genç sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon'la birlikte tatile çıkan Hande Ataizi, dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ın fotoğrafını kendiymiş gibi sayfasında yayınladı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, fotoğraftaki kişinin Kendall Jenner olduğunu belirterek Hande Ataizi'ni ti'ye aldı.

Sosyal medya kullanıcıları, "Bu sen değilsin", "Birazdan bilerek paylaştım tabii ki açıklaması gelir", "Tamam tamam aramızda hepimiz sen sanmış gibi yapacağız, tamam inandık" yorumlarında bulundu.

Önceki fotoğraflarında sık sık dünyaca ünlü model Kendall Jenner'a benzetilen oyuncu ise gelen yorumların ardından açıklama yaptı.

Ataizi, "Çok akıllı arkadaşlara bir açıklama yapayım. Tabii ki fotoğraftaki kişinin kim olduğunu hepimiz biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kendall mı, değil mi?" krizi yaşanırken bir paylaşımda daha bulunan ünlü oyuncu, "Bence Kendall da beni paylaşmalı" dedi.

Ünlü oyuncu kısa sürede gündem olurken sosyal medya kullanıcıları Hande Ataizi'nin bu paylaşımlarına anlam veremedi.