Yılın aşk bombası patladı! Berrak Tüzünataç'tan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu gönlünü bakın hangi meslektaşına kaptırdı

Yılın aşk bombası patladı! Kısa bir süre önce ünlü oyuncu ve manken Berrak Tüzünataç ile ilişkisini sonlandıran Uraz Kaygılaroğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Uraz Kaygılaroğlu, gönlünü kendisi gibi oyuncu olan Gülcan Arslan’a kaptırdı. İkilinin aşkı ise birlikte çıktıkları Fethiye tatilinde ortaya çıktı. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 22 Haziran 2021, 23:59 Güncelleme 22 Haziran 2021, 23:59
Yılın aşk bombası patladı! Berrak Tüzünataç’tan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu gönlünü bakın hangi meslektaşına kaptırdı

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Berrak Tüzünataç ile ilişkisini geçen aylarda sonlandırmıştı. Kaygılaroğlu, gönlünü başka bir oyuncuya kaptırdı.

Ayrılığın hemen ardından yeni bir aşka yelken açan Uraz Kaygılaroğlu'nun Gülcan Arslan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

BİRLİKTE TATİLE ÇIKTILAR
Demet Evgar ve Kaan Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla Fethiye'de tatile çıkan Uraz Kaygılaroğlu'na yeni aşkı Gülcan Arslan'ın da eşlik ettiği öğrenildi.

GÜLCAN ARSLAN KİMDİR?
Gülcan Arslan 1 Mayıs 1986 yılında Sakarya'nın Karasu ilçesinde dünyaya gelmiştir. 31 yaşında olan güzel oyuncu 1.72 cm boyunda, yeşil gözlü ve kumraldır. Gülcan Arslan, ailesinin üç çocuğundan en küçük olanıdır.

Ortaokul eğitimini başarı ile tamamlayan Arslan, lise eğitimini almak için Sakarya'dan ayrılmıştır. Bu dönemlerde oyunculuk ile ilgili hayali olmayan oyuncu liseyi bitirdikten sonra Almanya'da yaşayan ablasının yanına gitti.

Üniversite eğitimi için hazırlanan Gülcan Arslan ablasının oyunculuk ile ilgili telkinlerini dinleyerek Türkiye'ye geri dönüş yapmıştır.

Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde düzenlenen sınavları kazanan Gülcan Arslan oyunculuk üzerine eğitimiler almıştır. oyunculuk kariyerine ilk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan "Sardunya Sokak" adlı dizide başlamıştır.

Daha sonra 2008 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan "Sınıf" adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan "Hepimiz Birimiz İçin" adlı dizide rol aldı.