Serdar Ortaç ile Seçil Gür’den kötü haber! Ünlü şarkıcı ayrılık iddialarını doğruladı nedenini bakın nasıl açıkladı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın geçen yıl ayrılıp barıştığı Seçil Gür ile tekrar yollarını ayırdığı iddia edilmişti. Bir mekan çıkışı kameralara yansıyan Serdar Ortaç, ayrılık iddialarını doğruladı. Ortaç, “Ayrıldığınız söyleniyor doğru mu Serdar Bey?” sorusuna “Evet, doğru ayrıldık” şeklinde karşılık verdi. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 16 Haziran 2021, 22:15 Güncelleme 16 Haziran 2021, 22:15
Serdar Ortaç ile Seçil Gür’den kötü haber! Ünlü şarkıcı ayrılık iddialarını doğruladı nedenini bakın nasıl açıkladı

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir mekan çıkışı kameralara yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ortaç, Seçil Gür ile ayrıldığı yönündeki iddialar hakkında konuştu.

Proje albümümde yer alan Seçil Gür ile sessiz sedasız ayrıldığı iddia edilen Serdar Ortaç, "Ayrıldığınız söyleniyor doğru mu Serdar bey?" sorusunu cevapladı.

Ünlü şarkıcı, söz konusu soruya "Evet, doğru ayrıldık" şeklinde karşılık vererek ayrılık iddialarını doğruladı.

"YÜRÜMEDİ"
Serdar Ortaç, ayrılık nedeninin sorulması üzerine de "Yürümedi, olmadı. Bilmiyorum, olmadı" ifadelerini kullandı.

EVLİLİK AÇIKLAMASI
Seçil Gür, geçen aylarda "Siz ayrıldıktan sonra Serdar'la bir yayın yapmıştım çok mutsuzdu, karamsardı şimdi ise gözleri ışıldıyor. Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusunu şöyle cevaplamıştı: "O kadar çok seviyorum ki Serdar'ı. O da bunu hissediyor.

O da beni seviyor. Evlilikle ilgili konuşmuyoruz ama konuşurken beş yıl sonramızı birlikte nasıl yaşlanacağımızı düşünüyoruz. Allah nasip etsin tabii ki şu an çok mutluyuz"

Serdar Ortaç ise "O kadar iyi gidiyor ki şu an. Zamanı gelince otomatik olarak ikimiz de aynı anda hissederiz diye düşünüyorum" demişti.

"EVLİLİK TEKLİFİ ÖZEL OLMALI"
Hayranları tarafından canlı yayında evlenme teklifi etmesi istenen Serdar Ortaç, "Bence zamanı değil çünkü onun da hazır olduğu günü ben hissederim. Seçil'in hazır olduğu gün tabii ki evlenmek isterim ama özel olmalı bu durum" cevabını vermişti.