Survivor 2. eleme adayı kim oldu? 15 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Final ödülü...

TV8’in akşam kuşağında ekrana gelen ve her bölümüyle ayrı bir heyecanla izlenen uzun soluklu fenomen yarışmada şaşırtıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Dokunulmazlık oynu sonrası 2. eleme adayı belli olacak. 15 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? Ada konseyinde gergin anların da yaşandığı Survivor son bölüme dair bilgiler…

Giriş Tarihi 15 Haziran 2021, 23:01 Güncelleme 16 Haziran 2021, 01:17
Survivor 2. eleme adayı kim oldu? 15 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Final ödülü...

İÇİNDEKİLER

Survivor 2. eleme adayı kim oldu? 15 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden çok fazla sorgulanır oldu. Yarışmanın finaline doğru giderken parkurlar daha da zorlaştı ve her iki takım da canla başla mücadele veriyor. İşte Survivor ile ilgili merak edilenler…

15 Haziran 2021 Salı günü TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 son bölümde oynanan haftanın 2. kritik bireysel dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım yarışmacıları kozlarını paylaştı. Dominik Cumhuriyeti'nde kritik öneme sahip dokunulmazlık oyununda zorlu parkur üzerinde ne başarılı oyunları çıkaran isim yarı final ve final mücadelelerinde eşleştiği yarışmacıları mağlup eden isim, dokunulmazlık zırhını ve sembolü kazanan isim oldu.



SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021 son bölümde oynanan kritik dokunulmazlık oyunu mücadelesi sıralama turuyla başladı. Ellerindeki çubuğun üzerinde yer alan topu yere düşürmeden parkur sonuna kadar taşıması istenen yarışmacıların sıralama turunda en başarılısı Poyraz olurken 2. sırada Berkay yer aldı. Böylelikle Poyraz ve Berkay ikilisi yarı finalde yarışmaya hak kazandı.



Yarı finale çıkma mücadelesinde ise sıralama turunda dereceye giremeyen yarışmacılar Dora - İsmail ve Aleyna - Ayşe olarak eşleşti. Yapılan ilk eleme turunda İsmail, Dora'yı mağlup ederek yarı finale kalmayı başarırken Aleyna - Ayşe mücadelesinde kazanan isim Ayşe oldu ve diğer ayrı finale çıkan isim Ayşe oldu. Yarı final eşleşmeleri İsmail - Berkay | Ayşe - Poyraz olarak belirlendi. Berkay, İsmail karşısında başarılı olarak adını finale yazdırdı. Son finale çıkan isim ise Ayşe'yi mağlup eden poyraz oldu.


Böylelikle kritik bireysel dokunulmazlık oyunu finalinin adı Poyraz - Berkay olarak belirlendi. Dokunulmazlık oyunu finalinde ise zorlu parkurda kıran kırana mücadele eden Poyraz ve Berkay arasından en fazla sayı almaya başaran Poyraz haftanın 2. bireysel dokunulmazlık oyununu kazanarak sembolü kazanan isim oldu.

14 HAZİRAN SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU - DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 son bölümde eleme adayının kim olduğu ve ilk bireysel dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı ile ilgili tüm bilgiler şöyle;


14 Haziran 2021 Pazartesi günü TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 son bölümde, önceki gün yapılan eleme konseyinde kırmızı takım yarışmacısı Survivor Batuhan'ın elenmesinin ardından ilk kritik öneme sahip bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacıların bireysel olarak mücadele ettiği yarışmada her oyun yarışmacıların yüksek performans grafiği çizmesiyle sonuçlandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Survivor Dora, Ayşe ve İsmail'in oyunlardaki başarısı dikkatleri üzerine topladı.