Ayasofyai Kebir Camii Şerifi onarımı sırasında dökülen mozaiklerden yapılan, ana giriş kapısının yan tarafında olan tuğra hangi padişaha hediyedir?

Ayasofyai Kebir Camii Şerifi onarımı sırasında dökülen mozaiklerden yapılan, ana giriş kapısının yan tarafında olan tuğra hangi padişaha hediyedir? Kim Milyoner Olmak İster'de soruların soruların cevapları arama motorlarında sorgulanıyor. ATV'nin sevilen yarışma programı, Pazar akşamları ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara geliyor. İşte, Milyoner'de merak edilen soruların yanıtları!

Giriş Tarihi 13 Haziran 2021, 22:22 Güncelleme 13 Haziran 2021, 22:31
Ayasofyai Kebir Camii Şerifi onarımı sırasında dökülen mozaiklerden yapılan, ana giriş kapısının yan tarafında olan tuğra hangi padişaha hediyedir?

İÇİNDEKİLER

Ayasofyai Kebir Camii Şerifi onarımı sırasında dökülen mozaiklerden yapılan, ana giriş kapısının yan tarafında olan tuğra hangi padişaha hediyedir? ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programında, yarışmacılar büyük ödüle ulaşmak için soruları cevaplandırıyor. Bir yarışmacıya sorulan Ayasofyai Kebir Camii Şerifi onarımı sırasında dökülen mozaiklerden yapılan, ana giriş kapısının yan tarafında olan tuğra hangi padişaha hediyedir? sorusunun cevabı da gündem oldu. İşte merak edilen sorunun cevabı!

Ayasofyai Kebir Camii Şerifi onarımı sırasında dökülen mozaiklerden yapılan, ana giriş kapısının yan tarafında olan tuğra hangi padişaha hediye edilmiştir?

A: III. Selim

B: II. Mahmud

C: Abdülaziz

D: Abdülmecid

Doğru cevap: Abdülmecid (D)