1963'te gerçekleşen suikast sırasında; John F. Kennedy'ye ilk kurşun isabet ettiğinde, limuzinde o dahil toplam kaç kişi vardı?

1963'te gerçekleşen suikast sırasında; John F. Kennedy'ye ilk kurşun isabet ettiğinde, limuzinde o dahil toplam kaç kişi vardı? ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programında, yarışmacılar büyük ödüle ulaşmak için soruları cevaplandırıyor. Bir yarışmacıya sorulan 1963'te gerçekleşen suikast sırasında; John F. Kennedy'ye ilk kurşun isabet ettiğinde, limuzinde o dahil toplam kaç kişi vardı?sorusunun cevabı da gündem oldu. İşte merak edilen sorunun cevabı!

Giriş Tarihi 13 Haziran 2021, 22:12 Güncelleme 13 Haziran 2021, 22:15
1963’te gerçekleşen suikast sırasında; John F. Kennedy’ye ilk kurşun isabet ettiğinde, limuzinde o dahil toplam kaç kişi vardı?

İÇİNDEKİLER

1963'te gerçekleşen suikast sırasında; John F. Kennedy'ye ilk kurşun isabet ettiğinde, limuzinde o dahil toplam kaç kişi vardı? Kim Milyoner Olmak İster'de soruların soruların cevapları arama motorlarında sorgulanıyor. ATV'nin sevilen yarışma programı, Pazar akşamları ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara geliyor. İşte, Milyoner'de merak edilen soruların yanıtları!

A: 2

B: 4

C: 6

D: 8

Doğru cevap: 6