Acıklı sonuyla gemiler yakılacak! Çukurova'da üst üste beşinci ayrılık! Bu kez daha fenası...

Demir ile evladı Ümit arasında kalan Sevda karakteri son haftalarda çok konuşulan karakterlerden birisi oldu. Perşembelerin vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gelecek hafta Çukurova'da seyirciyi şaşırtacak bir veda daha yaşanacak. Bir süredir kulislerde bir ismin daha projeden ayrılacağı konuşuluyordu. Bilindiği üzere bu sezon önemli dört karakter senaryo gereği ölerek hikayeye veda etmişti. Dizide doktor Ümit'in annesi Sevda karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nazal Kesal iddialara göre projeden ayrılacak. Yeni bölümün final sahnesinde Sevda, Demir'i öldürmek isteyen Ümit'in silahından çıkan kurşunların hedefi olmuştu.

Giriş Tarihi 12 Haziran 2021, 13:23 Güncelleme 12 Haziran 2021, 13:23
Acıklı sonuyla gemiler yakılacak! Çukurova’da üst üste beşinci ayrılık! Bu kez daha fenası...

İÇİNDEKİLER

Acıklı sonuyla gemiler yakılacak! Çukurova'da üst üste beşinci ayrılık! Bu kez daha fenası... Çukurova'nın gelecek hafta yayınlanacak olan 100. bölümünde projede yeni bir ayrılık daha yaşanacağı iddia edildi. Bilindiği üzere bu sezon diziye Vahide Perçin (Hünkar), Uğur Güneş (Yılmaz), Esra Dermancıoğlu (Behice), Melike İpek Yalova (Doktor Müjgan) veda etmişti. Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Melike İpek Yalova'nın hayat verdiği Müjgan karakteri senaryo gereği uçak kazasında ölerek hikayeye veda etmişti. Dizinin yeni bölümünde Ümit tam Demir'i vurmaya çalıştığı anda önüne geçen annesi Sevda'yı vurdu. Kulislerde konuşulan son iddialara göre, ünlü oyuncu Nazan Kesal diziden ayrılacak.

BİR AYRILIK DAHA

Bir Zamanlar Çukurova 101. bölümüyle 17 Haziran Perşembe akşamı ekranlarda olacak. Heyecanla beklenen dizide bir ayrılık daha yaşanacak.

Bilindiği üzere bu sezon diziye Vahide Perçin (Hünkar), Uğur Güneş (Yılmaz), Esra Dermancıoğlu (Behice), Melike İpek Yalova (Doktor Müjgan) veda etmişti.

Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Melike İpek Yalova'nın hayat verdiği Müjgan karakteri senaryo gereği uçak kazasında ölerek hikayeye veda etmişti.

Dizinin yeni bölümünde Ümit'in tam Demir'i vurmaya çalıştığı anda önüne geçen annesi Sevda'yı vurduğu görüldü. Kulislerde konuşulan son iddialara göre, ünlü oyuncu Nazan Kesal diziden ayrılacak.

Son olarak uçak kazasında ölen doktor Müjgan karakterinin intihar etmesiyle dizideki hikayesi sona erdi. Şimdi gözler diziden ayrılacak yeni isimlere çevrildi.

NAZAN KESAL KİMDİR?

Nazan Kesal 28 Mart 1969 tarihinde Manisa'da dünyaya geldi. İlköğretim ve liseyi Manisa'da tamamladı. Oyuncu Ercan Kesal'la evli ve bir çocuk annesidir. Ardından yüksek öğrenimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında bitirdi.

KARİYERİ

Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Nazan Kesal, Tv dizileri, sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. 1996 - 2004 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı.

2004 başında Bursa Devlet Tiyarosu'na atanan sanatçı, Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda da çalıştı. Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde master yapmıştır.