Nişanlısı Mina Başaran’ı feci jet kazasında kaybeden Murat Başaran yeni bir sayfa açtı! Murat Gezer ile Nazlı Çarmıklı evlendi

Murat Gezer ile Nazlı Çarmıklı evlendi! Bekarlığa veda partisi dönüşü yaşanan jet kazasında arkadaşlarıyla birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran'ın eski nişanlısı Murat Gezer yeni bir sayfa açtı. Murat Gezer, 2,5 yıl süren yas sürecinin ardından Nazlı Çarmıklı ile bu akşam nikah masasına oturdu. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 04 Haziran 2021, 22:48 Güncelleme 04 Haziran 2021, 23:11
Nişanlısı Mina Başaran’ı feci jet kazasında kaybeden Murat Başaran yeni bir sayfa açtı! Murat Gezer ile Nazlı Çarmıklı evlendi

İÇİNDEKİLER

İran'da 11 Mart 2018 tarihinde meydana gelen kazada, Kaptan Pilot Beril Gebeş ve İkinci Pilot Melike Kuvvet'in kokpitinde bulunduğu Başaran Holding'e ait, TC-TRB tescilli Bombardier Challenger 604 tipi iş jeti, Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelişte düşmüş, kazada Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirmişti.

Mina Başaran ile evlilik arifesinde olan Murat Gezer, 2,5 yıl süren yas sürecinin ardından Nazlı Çarmıklı ile bu akşam nikah masasına oturdu.

DAVETİYELERİ GÖNDERDİLER
Ünlü çift, evlilik için kısıtlamaların gevşetilmesini beklemişti. Kısıtlamalar gevşetilince de 4 Haziran için yakınlarına davetiyelerini gönderdiler.

YALININ BAHÇESİNDE DÜZENLENDİ
Çift, bu akşam Nazlı Çarmıklı'nın ailesinin Beylerbeyi'ndeki yalısının bahçesinde düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

60 DAVETLİ KATILDI
Nazlı Çarmıklı ile Murat Gezer, bu mutlu günlerine şahitlik etmeleri için 60 kişi davet etti.

NE OLMUŞTU?
Murat Gezer eski nişanlısı Mina Başaran'ı jet kazasında kaybetmiş ve kazanın birinci yıldönümünde gazetelere verdiği ilanla duygulandırmıştı.

İlanda Gezer, "Mina'm... Minik Kalpli Meleğim...Bugün sen gideli birinci senemiz. Sen yerine birini koyamadığım gururum, bir tanecik meleğimsin. Bana yaşattığın tüm güzellikler ve anılar için sana minnettarım...Murty'n" yazmıştı.