Evvelki düşüncelerin dilemmasında! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı: Tahayyül edilemez sıkıntılar baş gösteriyor

Mitra'nın "Size anlatmam gereken bir sır daha var doktor hanım. Sadece iki kişinin arasında yaşanan ve kimsenin bilmediği bir sır." sözleri Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanında dikkat çeken anlardan oluyor. Geçen haftaki bölümde Mitra (Melisa Aslı Pamuk), doktor hanımla kardeşi Ali'nin kaza sonucu birinin ölümüne sebep olup hapse girdiğini, yaşanan acı olaydan da babasının geçmişini suçladığını üzülerek paylaştı. Vahit (Uğur Yücel), Mitra'yı (Melisa Aslı Pamuk) terk edip güvenini zedelediği için vicdan azabı çekti. Kırmızı Oda 39. bölümüyle 28 Mayıs Cuma akşamı TV8'de olacak.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Evvelki düşüncelerin dilemmasında! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı: Tahayyül edilemez sıkıntılar baş gösteriyor

Doktor hanımın "Geçmişin düşünceleriyle bugünümüzü inşa edemeyiz. Artık yüzünü kaybettiğiniz zamana değil kazanacaklarınıza dönün." sözlerinin heyecan yarattığı Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Duygu yüklü sahneleriyle cuma akşamlarının en sevilen yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda'da geçen hafta Mitra ve Sadi'nin anlattıkları tüyleri ürpertti. Son bölümde Zafer'in (Yiğit Özşener) aşık olduğu kişinin Mitra olduğunu öğrenmesi doktor hanımda şaşkınlık yaratırken, Zafer'e duygularının sesine kulak vererek hissettiklerinden emin olması gerektiğini belirtti. Sadi (Erkan Petekkaya), girdiği ıslahevinde çocukları korumak isterken kavgalara karıştığını ve sık sık hücre cezası aldığını anlattı ve Miço'nun yaptığı fedakarlık ortaya çıktı. Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanında heyecan dolu gelişmeler yaşanıyor.

DUYGULARINA KULAK VERMESİNİ İSTİYOR

Zafer'in (Yiğit Özşener) aşık olduğu kişinin Mitra olduğunu öğrenmesi Doktor Hanım'da şaşkınlık yaratırken, Zafer'e duygularının sesine kulak vererek hissettiklerinden emin olması gerektiğini belirtti.

Evvelki düşüncelerin dilemmasında! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı: Tahayyül edilemez sıkıntılar baş gösteriyor-2

Mitra (Melisa Aslı Pamuk), kardeşi Ali'nin kaza sonucu birinin ölümüne sebep olup hapse girdiğini, yaşanan acı olaydan da babasının geçmişini suçladığını üzülerek paylaştı.

Evvelki düşüncelerin dilemmasında! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı: Tahayyül edilemez sıkıntılar baş gösteriyor-3

Sadi (Erkan Petekkaya), girdiği ıslahevinde çocukları korumak isterken kavgalara karıştığını ve sık sık hücre cezası aldığını anlatırken, orada korkuyla geçen günlerini düşünmek Sadi'nin panik atak krizi geçirmesine sebep oldu.

Evvelki düşüncelerin dilemmasında! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı: Tahayyül edilemez sıkıntılar baş gösteriyor-4

Vahit (Uğur Yücel), Mitra'yı (Melisa Aslı Pamuk) terk edip güvenini zedelediği için vicdan azabı çekerken, Doktor hanım Vahit'e o zamanlar da ağır bir depresyonda olduğunu söyleyerek kendini suçlamaktan vazgeçmesini telkin etti.

Evvelki düşüncelerin dilemmasında! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı: Tahayyül edilemez sıkıntılar baş gösteriyor-5

Hayatında köklü değişiklikler gerçekleştiren Nihal'in (Esra Ronabar) öğretmen kardeşi Deniz'le birlikte yardıma ihtiyacı olan öğrencilere destek olduklarını anlatması Doktor Hanım'ı duygulandırdı.

Evvelki düşüncelerin dilemmasında! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı: Tahayyül edilemez sıkıntılar baş gösteriyor-6

Sadi (Erkan Petekkaya), gençlik yıllarında Hamdi ile birlikte düşmanlarına yaptıkları bir baskın sırasında polislere yakalanıp ıslahevine düştüğünü paylaştı.

Evvelki düşüncelerin dilemmasında! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı: Tahayyül edilemez sıkıntılar baş gösteriyor-7

Öte yandan Doktor Hanım'a Miço ile ilgili şüphelerini açan Sadi'nin silahlı çatışmaya girdiği kişinin de Miço olduğu ortaya çıktı.

Evvelki düşüncelerin dilemmasında! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı: Tahayyül edilemez sıkıntılar baş gösteriyor-8

Yapımını OGM Pictures'ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan 'Kırmızı Oda', TV8'de ekrana gelen otuz sekizinci bölümüyle, Total, AB ve 20+ABC1 reyting kategorilerinde birinci olarak cuma gününün reytinglerinde zirvede yer aldı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler