Akıncı 20. bölüm izle! ATV dizisi Akıncı son bölüm izle

Cuma günlerinin sevilen yapımı Akıncı'da heyecan dolu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Akıncı yeni bölümde Kemal'in kızını kurtarmaya başaran Akıncı ve Orhan, Haritacılar'ın bir sonraki hedefini bulmaya çalışırlar. Orhan bir sonraki hedefe onlardan önce ulaşırlarsa, Haritacılar'a son darbeyi vuracaklarına emin olacak. İşte Akıncı 20. son bölüm izle seçeneği

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2021, 20:52 Güncelleme 15 Mayıs 2021, 00:21
Akıncı 20. bölüm izle! ATV dizisi Akıncı son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında cuma akşamları heyecanla izlenen Akıncı'da bu hafta ortalık karışacak. Yeni bölümde Nergis annesinin tutulduğu yeri sonunda bulmayı başarır. Ama buraya giriş umduğundan da zor olacaktır. Bu konuda hiç beklemediği birisi kendisine yardım edecektir. İzleyiciler şimdi Akıncı 20. bölüm izle seçeneğini araştırıyor.

İşte ATV dizisi Akıncı son bölüm izle linki

AKINCI 20. BÖLÜMÜ ATV CANLI YAYIN İLE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AKINCI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"Sahne senindir aslan!"

Kemal'in kızını kurtarmaya başaran Akıncı ve Orhan, Haritacılar'ın bir sonraki hedefini bulmaya çalışırlar. Orhan bir sonraki hedefe onlardan önce ulaşırlarsa, Haritacılar'a son darbeyi vuracaklarına emindir. Akıncı ise Haritacılar'ın neden kendisinin peşinde olduğunu sorgulamaktadır.

Nergis annesinin tutulduğu yeri sonunda bulmayı başarır. Ama buraya giriş umduğundan da zor olacaktır. Bu konuda hiç beklemediği birisi kendisine yardım edecektir.

Akıncı, Haritacılar'la son oyunu oynarken, çok zorlu ve acılı bir savaş verecek, bu arada Akıncı ailesinin, daha önce kendisinin bile bilmediği kadim bir sırrı olduğunu öğrenecektir.

Akıncı konsolosluk binasında Haritacılar'ın İstanbul'a geliş nedeninin kendisi olduğunu öğrenir. Nergis'in ise annesinin izini sürerken hiç beklemediği birisi karşısına çıkmıştır; babası Cevdet. Cevdet bir kez daha kesin bir dille, Nergis'in annesini aramaktan vazgeçmesini söyler0. Ama bu Nergis'i durdurmayacaktır.

Kemal bombaların izini sürmektedir. Bu onu Köksal'a götürür. Köksal'ı emniyette olduğunu öğrenen Haritacılar onu kurtarmak harekete geçer. Çok sinsi bir plan yapmışlardır. Bu planı bozacak olan da Akıncı'dır.