Beni Bırakma neden yok? Yayından kalktı mı? İzleyicisi şoke oldu! Beni Bırakma yeni bölüm ne zaman?

Beni Bırakma neden yok? Beni Bırakma yeni bölüm ne zaman? Sorusu gündemde merak edilen konular arasında yer aldı. 3 Mayıs 2021 ATV yayın akışı dizi severler tarafından araştırılıyor. Hafta içi her gün yayınlanan Beni Bırak dizisinin yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Dizinin yeni bölümünün yayın akışında yer almadığı gözüküyor. Peki Beni Bırakma neden yok? Beni bırakma neden oynamıyor? İşte cevabı!

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2021, 16:40 Güncelleme 03 Mayıs 2021, 16:40
Beni Bırakma neden yok? Yayından kalktı mı? İzleyicisi şoke oldu! Beni Bırakma yeni bölüm ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Beni Bırakma yeni bölüm ne zaman? Sorusu gündemde merak edilen konular arasında yer aldı. 3 Mayıs 2021 ATV yayın akışı dizi severler tarafından araştırılıyor. Hafta içi her gün yayınlanan Beni Bırak dizisinin yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Dizinin yeni bölümünün yayın akışında yer almadığı gözüküyor. Peki Beni Bırakma neden yok? Beni bırakma neden oynamıyor? İşte cevabı!

BENİ BIRAKMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sayar ailesinde sular durulmuş, aile kayıplarının ardından, acı da olsa yeni bir hayata başlar… Tarık ve Meltem'in düğün gününde beklenmedik bir şey olacak ve Tarık'ın mazisinden gelen esrarengiz yabancı tüm dengeleri alt üst edecek. Annesinin sakladığı sırrın ortaya çıkmasıyla birlikte hayatı değişecek olan Tarık, annesini affedebilecek midir? Yıllar süren çabalarının sonunda, aşık olduğu Tarık'la evlenmeyi başaran Meltem, herkesin hayatına dokunan bu yabancı karşısında neler yapacak?

BENİ BIRAKMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Beni Bırakma dizisinin yeni bölümün neden olmadığı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. ATV yayın akışı içerisinde saat 14:00'te dizinin bir önceki bölümü yayınlanıyor. Saat 15:10 itibarıyla ise dizinin yeni bölümü yayınlanıyor.

3 MAYIS ATV YAYIN AKIŞI

08: 00 Kahvaltı Haberleri.

10: 00 Müge Anlı ile Tatlı Sert.

13: 00 atv Gün Ortası

14: 00 Beni Bırakma eski bölüm

15: 10 Beni Bırakma yeni bölüm

16: 20 Esra Erol'da.

19: 00 atv Ana Haber.

19: 40 Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar.