Diziler için iyi gelişme aktarıldı! Kanal D, ATV, Star, Show seyircisini mutlu edecek haber! Diziler 15 gün süresince...

Dizilerin koronavirüs nedeniyle tam kapanma sürecinde yayınlanıp yayınlnmayacağı, çekimlerinin devam edip etmeyeceği seyircilerin merak ettiği konulardan birisiydi. ATV, Show TV, Kanal D, Star TV, TV8'de bundan sonraki 15 gün boyunca dizilerin yayınlanıp yayınlamayacağını merak eden izleyenler bu sorunun yanıtını araştırıyordu. Bilindiği üzere kanallarda izleyicilerin her hafta saatinde ve gününde takip ettiği diziler ve programlar yayınlanıyor. İzlediği yapımı asla kaçırmayan izleyiciler 17 günlük tam kapanma sürecinde dizi ve programların yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelgeyle detaylar belli oldu.

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2021, 12:20 Güncelleme 01 Mayıs 2021, 12:20
Diziler için iyi gelişme aktarıldı! Kanal D, ATV, Star, Show seyircisini mutlu edecek haber! Diziler 15 gün süresince...

İÇİNDEKİLER

Diziler için iyi gelişme aktarıldı! Kanal D, ATV, Star, Show seyircisini mutlu edecek haber! Diziler 15 gün süresince... Hafta içi ve hafta sonu televizyon ekranlarında yayınlanan dizi ve programlar izleyiciler tarafından heyecanla takip ediliyor. İşten ya da okuldan gelen vatandaşların çoğu ATV, Kanal D, Star TV, TV 8 ve Show TV gibi televizyon kanallarında heyecan yaratan dizileri ve programları gününde ve saatinde kaçırmadan takip ediyor. Bilindiği üzere 29 Nisan ve 17 Mayıs tarihleri arasında koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde tam kapanma uygulanacak. İzleyiciler bu süreçte dizilerin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyordu. İçişleri Bakanlığı tarafından bu hafta yayımlanan genelgeyle merak edilen sorular yanıt buldu.

DİZİLER TAM KAPANMA SÜRECİNDE YAYINLANACAK MI?

İçişleri Bakanlığı genelgesinde gazete, radyo, televizyon, internet yayın kuruluşları ve çalışanları kısıtlamadan muaf tutuldu.

Bilindiği üzere dizi çalışanları da televizyon sektöründe görev aldıkları için kısıtlamadan muaf olacaklar.

Böylece televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin yeni bölümleri gününde ve saatinde izleyici karşısında olacak.

ATV DİZİLERİ

Maraşlı
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Kuruluş Osman
Bir Zamanlar Çukurova
Akıncı
Kardeşlerim

SHOW TV DİZİLERİ

Çukur
Alev Alev
Kuzey Yıldızı

KANAL D DİZİLERİ

Hekimoğlu
Sadakatsiz
Camdaki Kız
Arka Sokaklar

TV 8 DİZİLERİ

Doğduğun Ev Kaderindir
Kırmızı Oda

TRT 1 DİZİLERİ

Uyanış Büyük Selçuklu
Masumlar Apartmanı
Benim Adım Melek
Bir Zamanlar Kıbrıs
Payitaht Abdülhamid
Gönül Dağı
Teşkilat

STAR TV DİZİLERİ

Kağıt Ev
Sefirin Kızı
Seni Çok Bekledim
Akrep
Menajerimi Ara