Süleyman Çakır’dan sonra yas tutulacak tek adam! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan bir 'Tipi' geçti: Savaş Özdemir...

Savaş Özdemir'in canlandırdığı 'Tipi' karakteri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 192. bölümünde diziye veda etti. Tipi'nin EDHO'dan ayrıldığı anlar atv izleyicisini ekranları başına kilitlerken sosyal medyada da gündem oldu. Bir sosyal medya kullancısı, "Dizi tarihinde Süleyman Çakır’dan sonra ölümüne yas tutulacak tek adam #Tipi ‘dir!" ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi.

Giriş Tarihi 28 Nisan 2021, 00:47 Güncelleme 28 Nisan 2021, 01:12
Süleyman Çakır’dan sonra yas tutulacak tek adam! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir ’Tipi’ geçti: Savaş Özdemir...

İÇİNDEKİLER


ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi yayınlanan 192. yeni bölümü ile milyonlarca kişiyi ekranları başına kilitledi.



Dizinin sevilen karakterlerinen biri olan, usta oyuncu Savaş Özdemir'in canlandırdığı Tipi, yayınlanan son bölümde EDHO'ya veda etti.



Tipi'nin diziden ayrılması sosyal medyada da gündem oldu.



SÜLEYMAN ÇAKIR'DAN SONRA YAS TUTULACAK TEK ADAM!
Bir sosyal medya kullancısı, "Dizi tarihinde Süleyman Çakır'dan sonra ölümüne yas tutulacak tek adam #Tipi 'dir!" ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi.



"EMEĞİNİZE SAĞLIK"
Bir başka sosyal medya kullancısı ise, "Sahnedeki oyunculuk kalitesi beni bitirdi. Ozan, Oktay, Sevil ve Şavaş Özdemir hepiniz mükkemel oynadınız emeğinize sağlık" ifadelerini kullandı.



SAVAŞ ÖZDEMİR KİMDİR?
Özdemir, 1970 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İzmir Eşrefpaşa Lisesi'nden 1991 yılında mezun oldu ve aynı yıl Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu bölümünü kazandı.



Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Bölümünden mezun olduktan sonra, 1997 yılında Devlet Tiyatrosuna girdi ve bu süre zarfında birçok oyunda oyuncu, yönetmen ve yazar olarak görev aldı.



Savaş Özdemir aynı zamanda 2007-2008 yılları arasında Show TV 'de Başlayan Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide rol almıştır.



EDHO 192. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"SAVAŞ BAŞLADI ARTIK; GEÇMİŞ OLSUN!"

Hızır Çakırbeyli, Tuncay'ı infaz ettikten sonra hedefine Rıdvan ve çetesini koyar. Düşmanını tanımak için ayağına giden Hızır Çakırbeyli, savaş çanları çalan Rıdvan'a 24 saat süre verir.



Yapılan görüşmede Tipi'yi kızdırmak için merhum eşi Gönül'e iftira atan Macit ise yaptığı hatayı hayatıyla öder. Tipi'nin Macit'i infaz etmesi savaşın fitilini ateşler. Tuncay ve ekibinin yaptığı hataya düşmeyen Rıdvan, Hızır Çakırbeyli ve dostlarını hafife almaz ve gerekli bağlantıları önceden kurar.


Kardeşi Macit'in intikamını almak için gözünü karartan Rıdvan, hedefine Tipi'yi koyar. Hızır Çakırbeyli ise Tuncay'dan sonra daha büyük bir düşmanla karşı karşıya kaldığının farkındadır.


Hızır Çakırbeyli'nin vereceği bu savaşta en büyük desteği ise yeğeni Alpaslan ve eski düşmanı Yaman Korkmaz olur. İlyas ve Ömür Çakırbeyli arasındaki gerilim gün geçtikçe artmaya devam eder.


Eşinin hayatından endişe ettiği için işlerden elini çekmesini isteyen Ömür, İlyas Çakırbeyli'yi köşeye sıkıştırır ve ağzından boşanma kelimeleri dökülür. Eşinin her zaman desteğini isteyen İlyas Çakırbeyli, aradığını bulamaz.

Ömür'ün İlyas Çakırbeyli'ye karşı bu tavrı Pınar'ın işine gelir. Karı koca arasındaki gerilimden rahatsız olan Hızır Çakırbeyli ise olaya müdahale etmek ister.


Hızır Çakırbeyli'nin bu hamlesi İlyas'ın evi terk etmesini engelleyemez.