Gamze Atakan kimdir? Survivor İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kaç yaşında, mesleği ne, nişanı attı mı?

Gamze Atakan kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde merakla araştırılır oldu. Bugün TV8’in fenomen yarışması Survivor’da iletişim oyunu için mücadele vardı ve Ünlüler kazanınca sevdikleriyle görüşme şansını yakalayan yarışmacıların yakınları da dikkat çekti. İsmail Balaban annesi ile görüşünce nişanlısı Gamze Atakan’ın hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. Annesi ile konuşan İsmail Balaban şoke eden haberler aldı. Gözyaşlarına boğulan annesi nişanlısının ismini ağzına almamasını, o işin bittiğini söyleyince şoke etkisi yarattı. Peki Survivor İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kaç yaşında, mesleği ne, nişanı attı mı? İşte yanıtı…

Giriş Tarihi 27 Nisan 2021, 22:50 Güncelleme 28 Nisan 2021, 00:19
Gamze Atakan kimdir? Survivor İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kaç yaşında, mesleği ne, nişanı attı mı?

İÇİNDEKİLER

Gamze Atakan kimdir? Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan kaç yaşında, mesleği ne, nişanı attı mı? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulanıyor. İsmail Balaban'ın iletişim ödülü sırasında annesinden duydukları herkesi şaşırttı ve anesinin "onun adını orada anma, burada hiçbir şey bıraktığın gibi değil" sözleri izleyicileri oldukça meraklandırdı. Konseyde Acun Ilıcalı nişanlısı ile görüşme fırsatı verebileceklerini söylerken İsmail Balaban fırsat verilirse nişanlısı yerine annesi ile görüşmek istediğini söyledi. Peki İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir? İşte yanıtı...

GAMZE ATAKAN KİMDİR?

İsmail Balaban'ın nişanlısı olarak gündem olan Gamze Atakan hakkında bilgiler araştırılıyor. Gamze Atakan ev İsmail Balaban çifti 2020 yılında nişanlandı. Gamze Atakan ve İsmail Balaban çiftinin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi taktı.

YARIŞMA BİTİNCE EVLENECEKLERDİ

İsmail Balaban, yarışma boyunca sıkça nişanlısından bahsetti ve yarışma sonrasında evleneceklerini ifade ediyordu.

Gamze Atakan'ın nişan atmasına neden olan konunun detaylarına ise şu ana kadar ulaşılamadı.

İSMAİL BALABAN KİMDİR?

İsmail Balaban 3 Eylül 1987 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. 33 yaşındaki Türk pehlivan İsmail Balaban 1,8 m boyundadır.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde Beden Eğitimi Bölümü'nü bitiren İsmail Balaban, kendisi gibi yağlı güreşçi olan Turan Balaban'ın ikizidir.

İsmail Balaban, 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazandı. 2013 yılında Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıktığı için kaybettiği başpehlivanlık finalinin 1.si ilan edildi.

Survivor İsmail güreş kariyeri

2012 Kırkpınar Başaltı üçüncülüğü
2013 Kırkpınar başpehlivanlığı
2014 Kurtdereli başpehlivanlığı
2014 Kırkpınar ikinciliği

2015 Kurtdereli ikincliği
2016 Kurtdereli üçüncülüğü
2017 Kırkpınar başpehlivanlığı
2018 Kurtdereli başpehlivanlığı
2019 Elmalı Yağlı Güreşleri ikinciliği