Tipi kimseyi takmayıp namluyu düşmana doğrultuyor! EDHO 192. bölüm fragmanı: Kabak ansızın başına patlayacak

Efsanesini 6 sezondur sürdüren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da geçen hafta Hızır'ın Rıdvan'ı tehdit ettiği sahne çok izlenen sahnelerden oldu. Rıdvan Hızır'a "Hızır ben şunu anlamadım. Sen burada gelip mekanında beni tehdit ediyorsun. Neyine güveniyorsun? Buradan nasıl çıkacağını sanıyorsun?" şeklinde sarf ettiği sözler dikkatleri çekerken yapılan plan herkesin kurtuluş oldu. Doğan Baba'nın mekanına Şahin Ağa ile görüşmeye gelen Tipi'ye Rıdvan'ın adreslerini veren Kubilay istemeden büyük bir savaşa neden olacak hamleyi ona yaptırdı. Gönül'e söylenenleri kaldıramayan Tipi, Macit'in evine giderek onu boğdu. İzleyiciler şimdi heyecanla EDHO 192. bölüm fragmanında neler yaşanacağını merak ediyor.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2021, 07:19 Güncelleme 26 Nisan 2021, 10:06
Tipi kimseyi takmayıp namluyu düşmana doğrultuyor! EDHO 192. bölüm fragmanı: Kabak ansızın başına patlayacak

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da geçen hafta kadroya yeni isimler dahil oldu. Hızır Reis'in Rıdvan'ı tehdit ettiği sahne en izlenen sahnelerden birisi olarak karşımıza çıktı. Rıdvan, mekanında Hızır ve masadaki dostlarını ağırladı. Oraya tedbirsizlik geldiklerini düşündüğünde de büyük bir yanılgı yaşadı ve Asım uzaktan avizeye ateş etti. O sırada Macit, Tipi'nin Gönül'üne laf edince kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Ardından olayı hazmedemeyen Tipi, Macit'in evine giderek onu öldürdü. Bu hafta salı günü yaşanacak gelişmeleri bekleyen seyirciler EDHO 192. bölüm fragmanına odaklandı.

"MACİT 3 DAKİKADAN FAZLA DAYANAMAZ"

Hızır'ın "Neredesin" diyerek aradığı Tipi "Araftayım Hızır araftayım. Macit'in tam karşısındayım, sohbet ediyoruz. Ama Macit gündüz söylediği şeyleri inkar ediyor. Buradan çıkamam Hızır, kapının önü it dolu. Dadaş ben sadece buraya girmeyi planladım, çıkmayı hiç düşünmedim. Macit 3 dakikadan fazla dayanamaz Hızır." deyip Gönül'e iftira atan Macit'i boğdu.

TİPİ ÖLECEK Mİ?

Silahlarını çekip Macit'in adamlarının üzerine yürüyen Tipi'nin akıbetinin ne olacağı ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri tarafından merak ediliyor. EDHO 192. bölümde Tipi'nin ölüp ölmeyeceği netlik kazanacak.

ALPASLAN'IN SIRRI ORTAYA ÇIKIYOR

Amcası Hızır Çakırbeyli'yi korumak için iyileştiğini saklayan Alpaslan Çakırbeyli, İlhan'ı ortadan kaldırır. Bu olaydan sonra tüm şüpheleri üzerine çeken Alpaslan Çakırbeyli, amcasının tüm sıkıştırmalarına rağmen açık vermez.

HIZIR'IN DOSTLARI VE DÜŞMANLARI

Hızır Çakırbeyli, Yavuz Sincanlı'nın verdiği listenin peşinden iz sürmeye devam eder. Tek tek tüm isimlerin üzerine gitmeye kararlı olan Hızır Çakırbeyli'nin yanında ailesi ve dostları yer alır.

KİMSESİZ DOĞAN'IN PLANI NE?

Listede en dikkat çeken isimlerden olan Rıdvan'la mekanında yüz yüze gelen Hızır Çakırbeyli çıkış planı için de Kimsesiz Doğan'dan yardım ister. Hızır Çakırbeyli ve dostlarının koruyuculuğunu ise kanuni Asım üstlenir.

ÖMÜR VE İLYAS...

Abisinin verdiği savaşta en ön safta yer alan İlyas Çakırbeyli'yi ise eşi Ömür Çakırbeyli sıkıştırır.

PINAR ANKARA'YA GİDECEK Mİ?

İlyas'ın hayatından endişe eden Ömür Çakırbeyli'nin aldığı tavır yüzünden Pınar'a gün doğar.

Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer. Herkes Kimsesiz Doğan'ın bu işi organize ettiğini düşünürken Hızır Çakırbeyli yeğeni Alpaslan'dan şüphelenir.