Beklenen haber geldi! Lucifer 6. sezon ne zaman yayınlanacak? Lucifer yeni sezon tarihi ve fragmanı belli oldu mu?

Lucifer 6. sezon ne zaman başlayacak? En son 5. sezonuyla izleyici karşısına çıkan Lucifer dizisinde heyecan sürüyor. Dizinin sıkı takipçilerinin Lucifer 6. sezonu için heyecanlı bekleyiş sürerken gözler yeni sezon tarihi için Netflix'e çevrildi. İzleyiciler yeni sezonda yaşanacak olayları sabırsızlıkla bekliyor. Dizinin sıkı takipçileri Lucifer yeni sezon tarihi hakkında bir açıklama yapılıp yapılmadığı konusunda araştırmalarına devam ediyor. Peki, Lucifer 6. sezon ne zaman başlayacak? Lucifer yeni sezon tarihi ve fragmanı belli oldu mu? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Nisan 2021, 01:36 Güncelleme 20 Nisan 2021, 01:36
Beklenen haber geldi! Lucifer 6. sezon ne zaman yayınlanacak? Lucifer yeni sezon tarihi ve fragmanı belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

Lucifer dizisi heyecanlı bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Tom Ellis, Lauren German ve Kevin Alejandro gibi ünlü isimlerin yer aldığı diziyle ilgili yayıncı kuruluş Netflix'ten bir açıklama yapılıp yapılmadığı izleyicilerin aklında bir soru işareti olarak yerini almaya başlandı. Peki, Lucifer 6. sezon ne zaman başlayacak? İşte diziye dair merak ediliyor...

LUCİFER 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Lucifer 6. sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Dizinin yayıncı kuruluş Netflix'ten konu hakkında açıklama yapıldığında haberimizde yer alacaktır.

LUCİFER 5. SEZON BÖLÜM ÖZETLERİ

1. bölüm özeti: Lucifer bir cinayet kurbanıyla oynarken Chloe ve Maze vakayı araştırır. Amenadiel kulüpte temizlik yapar.

2. bölüm özeti: Cehennemde oldukça uzun bir zaman geçiren Lucifer yaşayanlar dünyasına geri döner. Ama bu yakışıklı şeytan eskisinden biraz farklı gibidir.

3. bölüm özeti: Gerçek Lucifer, kendi hayatından esinlenen bir dizinin setinde işlenen cinayetin ardından Chloe'ye vakayı araştırması için yardım eder.

4. bölüm özeti: Yıl 1946. Dünya siyah-beyaz. Kendi noir dedektif öyküsünün başrolünde yer alan Lucifer'a tanıdık yüzler farklı rollerde eşlik ediyor.

5. bölüm özeti: Amenadiel, bir rahibenin zamansız ölümünü araştırması için Chloe'ye yardım eder.

6. bölüm özeti: Popüler bir DJ sahnede elektrik çarpması sonucu ölünce Chloe katilin peşine düşer.

7. bölüm özeti: Lucifer, Chloe'yle geçirdiği romantik anların yan etkisi karşısında büyük şaşkınlık yaşar.

8. bölüm özeti: Chloe, bir seri katilin işlemediği suçları itiraf ettiğini düşünür.