Koronavirüse yakalandı! Murat Boz’dan sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama

Ünlü oyuncu Murat Boz, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla kötü haberi duyurdu. Instagram’ın hikaye kısmında açıklamada bulunan Boz, koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti. Açıklamasında sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü şarkıcı, “Bugün karantinanın 4. gününde evimde dinleniyorum, durumum iyi” dedi.

Giriş Tarihi 10 Nisan 2021, 16:26 Güncelleme 10 Nisan 2021, 16:26
Koronavirüse yakalandı! Murat Boz’dan sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Murat Boz, Instagram'ın hikaye kısmında yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını ve evde karantinada olduğunu açıkladı.

4 gün önce koronavirüs testi pozitif çıkan Boz, tedavisinin evde devam ettiğini ve karantinada olduğunu dile getirdi.

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Boz, şu ifadeleri kullandı: "Herkese selam, Covid 19 pozitif olduğuma dair haberler ne yazık ki doğru"

"Bugün karantinanın 4. gününde evimde dinleniyorum, durumum iyi. Lütfen önlemlerinizi almayı ihmal etmeyin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum"

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da ünlü oyuncunun paylaşımına yoğun ilgi göstererek geçmiş olsun mesajları yazdı.

MURAT BOZ KİMDİR?
Hem iş hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Murat Boz, 7 Mart 1980 tarihinde Zonguldak Ereğli'de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlayan Boz, daha sonra İstanbul'a yerleşti. 1999 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazanan Boz, eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi'nde devam etti.

Üniversite yıllarında Tarkan olmak üzere birçok şarkıcının vokalistliğini yapan Murat Boz, ilk solo çalışması 'Aşkı Bulamam Ben'i 2006'da çıkardı. Boz, bir sonraki yıl ise ilk albümü Maximum'u müzikseverlerin beğenisine sundu. Boz, ardından Ardından Şans (2009), Aşklarım Büyük Benden (2011) ve Janti (2016) albümleri ile müzikseverlerin gönlüne taht kurdu.