Onur Ünlü ile aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, sevgilisini babasıyla tanıştırdığı iddialarına yanıt verdi! Gerçek bambaşka çıktı

Şimdilerde Alev Alev dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’yü babası Süleyman Ergüçlü ile tanıştırdığı iddiasıyla yayınlanan fotoğraf hakkında açıklamada bulundu. Kısa sürede gündem olan fotoğrafla ilgili sosyal medya hesabında paylaşım yapan Hazar Ergüçlü, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ünlü oyuncu, söz konusu fotoğrafı Instagram sayfasında “İnanamıyorum, bu fotoğraftaki babam değil ama bilin bakalım kim?” notuyla paylaştı.

Giriş Tarihi 03 Nisan 2021, 13:59 Güncelleme 03 Nisan 2021, 13:59
Onur Ünlü ile aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, sevgilisini babasıyla tanıştırdığı iddialarına yanıt verdi! Gerçek bambaşka çıktı

İÇİNDEKİLER

29 yaşındaki ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, babası Süleyman Ergüçlü ile sevgilisi Onur Ünlü'yü tanıştırdığına dair çıkan haberlerle gündeme geldi.

Haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Süleyman Ergüçlü ile sevgilisi Onur Ünlü'yü tanıştırdığına dair haberlerin çıkmasına neden olan fotoğrafı Instagram'ın hikaye kısmında yayınlayan Hazar Ergüçlü, paylaşımına "İnanamıyorum, bu fotoğraftaki babam değil ama bilin bakalım kim?" notunu ekledi.

Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü'nün birlikte poz verdiği kişinin Kıbrıs Rum Yönetimi eski liderlerinden Yorgos Vasiliu olduğu ortaya çıktı.

AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Hazar Ergüçlü, geçen günlerde annesi Neşe Ergüçlü ve babası Süleyman Ergüçlü'yü ziyaret etmek için Kıbrıs'a gitmişti.

Ailesiyle hasret gideren Hazar Ergüçlü, Kıbrıs'ta güzel havanın tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Burada deniz sezonunu açan oyuncu, bikinili pozlarını sosyal medyada paylaştı.