Oğulcan Engin kız kardeşi Elif Engin’in doğum gününü bakın nasıl kutladı! Elif Engin’in güzelliği sosyal medyaya damga vurdu

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile futbol yorumcusu Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin, oyuncu sevgilisi Ezgi Eyüboğlu ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu. Oğulcan Engin şimdi ise babası Sinan Engin’in Ayşe Engin ile yaptığı evlilikten olan kardeşi Elif Engin’le bir paylaşımda bulunarak gündeme geldi. Oğulcan Engin, 23 yaşına basan Elif Engin ile verdiği bir pozu Instagram sayfasında yayınlayarak kardeşinin doğum gününü kutladı. Elif Engin’in güzelliği ise sosyal medyaya damga vurdu.

Giriş Tarihi 03 Nisan 2021, 11:58 Güncelleme 03 Nisan 2021, 11:58
Oğulcan Engin kız kardeşi Elif Engin’in doğum gününü bakın nasıl kutladı! Elif Engin’in güzelliği sosyal medyaya damga vurdu

İÇİNDEKİLER

Oğulcan Engin, sosyal medya hesabında kardeşi Elif Engin'in doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu.

Kardeşiyle verdiği bir pozu Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sunan Oğulcan Engin, paylaşımının altına "İyi ki doğdun abisinin kuzusu" notunu ekledi.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşıma Oğulcan Engin'in annesi Seda Sayan ve sevgilisi Ezgi Eyüboğlu da kayıtsız kalmadı.

Seda Sayan paylaşıma nazar boncuğu emojisi koyarken Ezgi Eyüboğlu, kutlama emojileri koydu.

Elif Engin'in güzelliği ise sosyal medyaya damga vurdu. İnternet kullanıcıları, Elif Engin hakkında yorum yaparak genç kadına övgü yağdırdı.

İşte Oğulcan Engin'in güzelliğiyle sosyal medyaya damga vuran kardeşi Elif Engin