İbo Show konukları kimlerdir? 3 Nisan İbo Show'a kimler katılacak?

İbo Show konukları kimler? 3 Nisan İbo Show'a katılacak isimler izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Televizyon izleyicileri her Cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show hakkında arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, 3 Nisan İbo Show konukları kimlerdir? İşte programa katılacak isimler!

Giriş Tarihi 03 Nisan 2021, 16:05 Güncelleme 03 Nisan 2021, 16:54
İbo Show konukları kimlerdir? 3 Nisan İbo Show’a kimler katılacak?

İÇİNDEKİLER

3 Nisan İbo Show'a kimler katılacak? 3 Nisan İbo Show konukları kimlerdir? İbo Show programına katılacak isimler programın izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Haftanın renkli eğlence programlarından birisi olan İbo Show'da sürpriz isimler dikkat çekecek.

İBO SHOW KONUKLARI KİMLER?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un bu haftaki konukları arasında Işın Karaca, Altay, Defne Samyeli ve Buray yer alıyor.

İBO SHOW SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Star, yeni sezonda milyonların özlediği 'İbo Show'u, 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana getiriyor. Yıllar süren hasret sona eriyor ve 'İbo Show', her hafta çok özel bölümlerle seyirci karşısına çıkıyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı 'İbo Show', her cumartesi saat 20.00'de Star'da.

Her hafta cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show'un yeni bölüm tanıtımı izleyicilerle buluştu. İbo Show'un yeni bölümüne kısa bir süre kala konuklar belli oldu. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunduğu programda yine müzik şöleni yaşanacak.