Safiye Soyman’la anısını anlatan Faik Öztürk stüdyoda duygusal anlar yaşadı! “Benim kalbimi al, Faik’e tak”

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman ile mutlu bir birliktelik sürdüren Faik Öztürk, konuk olduğu bir televizyon programında kalp ameliyatına girmeden önceki bir anısını anlattı. Ameliyat öncesi Safiye Soyman ile doktorunun konuşmasına şahit olduğunu belirten Öztürk, yaşadıklarını anlatırken duygusal anlar yaşadı. Öztürk, “'Benim kalbimi al Faik'e tak seve seve yaşasın' dedi. Onu duyum ameliyata girdim” ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 02 Nisan 2021, 12:50 Güncelleme 02 Nisan 2021, 12:54
Safiye Soyman’la anısını anlatan Faik Öztürk stüdyoda duygusal anlar yaşadı! “Benim kalbimi al, Faik’e tak”

İÇİNDEKİLER

21 yıldır Safiye Soyman ile aşk yaşayan Faik Öztürk, konuk olduğu televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu.

Renkli kişiliğiyle sık sık magazin gündeminde yer alan Faik Öztürk, program sunucularından Alişan'ın "Üzüldüğün bir şey oldu mu?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Soru üzerine başından geçen bir olayı anlatan Öztürk, şunları söyledi: "Kalp ameliyatı olacağım zaman Safiye'nin dışarıda doktorla konuşurken sözlerini duydum"

'BENİM KALBİMİ AL FAİK'E TAK'
"'Benim kalbimi al Faik'e tak seve seve yaşasın' dedi. Onu duyum ameliyata girdim. Kalp ameliyatım uzun sürdü. Safiye huyumun değişmesinden çok korktu. Kalp ameliyatı huy değiştiriyormuş"

"En çok buna Safiye'nin üzülmesine üzülmüştüm. Çok farklı bir şey 21 yıldır aynı evde yaşayıp bir saat küs kalmamak her baba yiğidin harcı değil. Bir gün eve gitmemezlik etmemişimdir"