Akrep dizisi bu akşam var mı? Akrep dizisi neden yok, yeni bölüm ne zaman? 25 Mart Star TV yayın akışı

Star TV ekranında yayınlanan Akrep dizisi izleyicileri heyecanla yeni bölümü beklemeye başladılar. Ancak Star TV yayın akışında dizinin yeni bölümünün yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Akrep dizisinin bu akşam olup olmadığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Akrep dizisi perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Peki Akrep bu akşam var mı, yeni bölüm neden yok? Akrep dizisi yeni bölümü ne zaman?

Giriş Tarihi 25 Mart 2021, 20:22 Güncelleme 25 Mart 2021, 20:29
Akrep dizisi bu akşam var mı? Akrep dizisi neden yok, yeni bölüm ne zaman? 25 Mart Star TV yayın akışı

İÇİNDEKİLER

Akrep dizisi yeni bölüm ne zaman? Star TV ekranında yayınlanan Akrep dizisi izleyicileri heyecanla yeni bölümü beklemeye başladılar. Ancak Star TV yayın akışında dizinin yeni bölümünün yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Akrep dizisinin bu akşam olup olmadığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Akrep dizisi perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Peki Akrep bu akşam var mı, yeni bölüm neden yok? Akrep dizisi yeni bölümü ne zaman?

Star Tv'nin haftalık yayın akışı ardından gözler Akrep dizisinin akıbetine çevrildi. 25 Mart Perşembe günü Akrep dizisinin 16. bölümü yerine Canavar Kamyonlar isimli sinema filmi ekrana gelecek. Akrep dizisinin geçtiğimiz haftalardaki bölümünde başrollerden biri veda etmişti. Fikret rolünü oynayan Bekir Aksoy, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Bir başrolün vedası ardından final iddiaları gündeme gelmişti ancak final iddialarıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Akrep'in bu hafta 16. bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Ekran macerasına ara veren dizinin, 1 Nisan Perşembe günü kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI

13.15 Gerçeğin Peşinde
16.30 Bir Demet Tiyatro (Tekrar)
18.30 Star Haber
20.00 Canavar Kamyonlar 'Yabancı Film'



22.15 Canavar Kamyonlar 'Yabancı Film' (Tekrar)
00.15 Akrep 'Dizi' (Tekrar)
03.30 Operatör 'Yabancı Film'
04.30 Operatör 'Yabancı Film' (Tekrar)
06.00 Benim Tatlı Yalanım 'Dizi' (Tekrar)