Survivor kim elendi? 23 Mart Survivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Ünlüler mi Gönüllüler mi?

Survivor kim elendi? 23 Mart iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu ve merak edilerek gündemde sıkça araştırılanlar arasında yer aldı. TV8’in sevilen yarışmasının her bölümü ilgiyle izleniyor, her Salı gerçekleşen eleme konseyinde kimin adının çıktığını sorgular oldu.Eleme adayları arasından en düşük SMS oyunu alan isim hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Peki 23 Mart Survivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Ünlüler mi Gönüllüler mi?

Giriş Tarihi 23 Mart 2021, 23:10 Güncelleme 24 Mart 2021, 00:40
Survivor kim elendi? 23 Mart Survivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Ünlüler mi Gönüllüler mi?

İÇİNDEKİLER

Survivor kim elendi? 23 Mart Survivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Ünlüler mi Gönüllüler mi? Sorularının yanıtı arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulananlar arasında yer aldı. Her hafta farklı ödüllerle yakınlarından, arkadaşlarından ve ailelerinden haber alabilen oyuncular 23 Mart Survivor iletişim ödülü içi kıran kırana yarıştı. Peki, Survivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? İşte detaylar...

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın sembol oyunu, sıcak havada yarışmacıları oldukça zorlayan denge oyunuydu. Oyun sonunda ise kazanan takım menemen yiyebilecekti. Kadınlarda sembolü kazanan gönüllülerden Aleyna Kalaycıoğlu olurken ünlülerde Sergen sembol sahibi oldu. Sergen ödül için yanından Çağrı, Doğan ve İlayda'yı götürdü. Aleyna ise; Ayşe, Hanzade ve Aleyna Çalışkanı aldı.

SURVIVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM - HANGİ TAKIM KAZANDI?

Türk televizyonlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor 2021 son bölümde eleme konseyi heyecanından önce ünlüler ve gönüllüler takımları arasında çekişmeli bir iletişim ödülü oynandı, aile ve sevdikleriyle son iletişim ödülünden bu yana görüşemeyen yarışmacılar, kıran kırana mücadele gösterdi. Gonca'nın küçük bir sakatlık yaşadığı oyunda Aleyna Çalışkan, skoru 4-4'e getirmeyi başardı.
Çekişmeli ve skor bazında dengeli devam eden iletişim oyununda Çağrı ve Dora arasındaki mücadelede Dora başarılı olarak skoru 5-4 'e taşıdı. Ardından İsmail ile Reşat, zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Bu mücadelede İsmail kazandı ve skoru 5-5'lik beraberliğe taşıdı. İletişim oyununda Melis ve Aleyna çalışkan bir sonraki karşılaşmanın isimleri oldu ve bu mücadele sonunda Melis kazandı ve skoru 6-5 olarak güncelledi.

Bir sonraki oyunda Steven ve Sergen kozlarını paylaştı, mücadelenin sonunda Sergen atışlarda başarılı olarak skoru ünlüler takımı lehine 2 farka çıkardı ve 7-5 olarak belirledi. Ünlüler takımının üstün olduğu oyunda Ayşe ve Gonca karşı karşıya geldi, bu mücadelede kazanan Gonca oldu ve skoru 8-5'e çıkardı. Çağrı ve Poyraz'ın karşılaştığı oyunda kazanan Poyraz oldu ve skoru 8-6 olarak güncelledi. Diğer bir oyunda Merve Aydın ile Aleyna Kalaycıoğlu karşılaştı, kazanan Aleyna Kalaycıoğlu oldu ve skor 1 farka inerek 8-7'ye ulaştı. Batuhan ve Dora'nın karşılaştığı oyunda Batuhan kazanarak skoru 9-7'ye getirdi. Bir sonraki oyunda takımların seçtiği en iyiler parkura çıktı ünlüler takımından Melis ve gönüllüler takımından Aleyna Kalaycıoğlu'nun mücadelesinde Melis atışlarda başarılı oldu ve ünlüler takımı iletişim ödülünü kazanan takım oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2021'de adaya veda eden isim Ünlüler takımından Gonca oldu.

SURVIVOR SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?


Survivor'da Gönüllüler takımında SMS birincisi Poyraz oldu. Poyraz, ''Gerçekten çok mutlu oldum. Değişik duygular içerisindeyim. Survivor'a çok iyi başlamıştım, SMS birincisi çıkıyordum. Moral veriyordu. Sakatlığımdan sonra düşüş içindeydim. Bu oylamalarla ayakta tutuyordum kendimi, tekrardan bunu hissetmek müthiş bir gurur benim için.'' dedi.

Survivor Ünlüler SMS sıralaması

Survivor'da Ünlüler takımında SMS birincisi Çağrı Atakan oldu. Çağrı gözyaşlarını tutamayarak; ''Ben bu sefer sevinçten ağlıyorum, çok mutlu oldum. Hiç beklemiyordum, Allah razı olsun.'' dedi.

SURVIVOR GONCA KİMDİR?

Gonca Kakar, 1 Temmuz 1989'da doğdu. 32 yaşındaki Survivor Gonca Kakar, Mersin Üniversitesi BESYO mezunu. Beden eğitimi öğretmeni olan Gonca Kakar, pilates eğitmenliği de yapıyor. Gonca Kakar, 1.77 boyunda ve 64 kg ağırlığında.