5 Mart Gelinim Mutfakta birinci kim? Gelinim Mutfakta kim kazandı puan durumu nasıl oldu?

Gelinim Mutfakta birinci kim 5 Mart'ta programın izleyicileri tarafından merak edilen konulardan birisi oldu. Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programlarından birisi olan Gelinim Mutfakta kim kazandı? 5 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl? Yarışmada gelinler en güzel yemekleri yapmak için mutfağa girerken, kaynanalar da gelinlerin mutfak performansını değerlendiriyor. Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi altınların sahibi oluyor. Peki, 5 Mart Gelinim Mutfakta kim kazandı?

Giriş Tarihi 05 Mart 2021, 15:18 Güncelleme 05 Mart 2021, 15:19
5 Mart Gelinim Mutfakta birinci kim? Gelinim Mutfakta kim kazandı puan durumu nasıl oldu?

İÇİNDEKİLER

5 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu yarışmanın izleyicileri tarafından sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta kim kazandı sorusuna programın takipçileri yanıt arıyor. Peki Gelinim Mutfakta birinci kim? Yarışmada her Cuma günü bir yarışmacı birinciliğe uzanıyor ve altınların sahibi oluyor.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU!

Gelinim Mutfakta'nın son yayınlanan bölümünde puan durumu şu şekilde oluşmuştu:

Zeynep: 18 puan

Aysun: 18 puan

Ayten: 16 puan

Saniye: 9 puan

Gelinim Mutfakta 4 Mart 2021 günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacıyı belli oldu. Bugün iki yarışmacı eşit puan aldığı için çeyrek altının sahibi kura çekimi ile belirlendi. Zeynep ve Aysun arasında yapılan kura çekiminde çeyrek altını Aysun kazandı.

Hafta finali öncesi gelinlerin toplam puanları ise şöyle:

1. Aysun 72 puan

2. Zeynep 61 puan

3. Saniye 60 puan

4. Ayten 59 puan

GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI?

Bu haftaki yarışmayı kimin kazandığı henüz açıklanmadı. Açıklama geldiği takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Saniye bir önceki bölümde kardeşinin yaşadığı acı dolu olayı anlatmıştı. Bu bölümde ise, acı olayı yaşayan Saniye'nin kardeşi Lütfİye Hanım programa geliyor. Yaşadığı o acı dolu olayı tüm gerçekleriyle anlatıyor.

Yarışma tarafında da gerginlik sert tartışmalar yaşanmasına neden oluyor. Yasemin Hanımın yaptığı cesaret dolu oylama başta gelini Zeynep olmak üzere herkesi şaşkın bırakıyor.