Retrograde ne demek? Aleyna Tilki Retrograde şarkısı sosyal medyanın gündeminde!

Retrograde ne demek? Aleyna Tilki Retrograde şarkısı hakkında arama motorlarında sorgulama yapılıyor. Tilki'nin söylediği İngilizce şarkısındaki Retrograde kelimesinin anlamı hakkında araştırma yapılıyor. Peki Retrograde ne demek?

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 12:29 Güncelleme 26 Şubat 2021, 12:29
Retrograde ne demek? Aleyna Tilki Retrograde şarkısı sosyal medyanın gündeminde!

İÇİNDEKİLER

Retrograde ne demek? Aleyna Tilki Retrograde şarkısı hakkında sorgulama yapılıyor. Şarkıcı Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı Retrograde arama motorlarında sorgulama yapıyor. Retrograde şarkısının ne demek olduğu merak ediliyor.

RETROGRADE NE DEMEK?

Retrograde, bir gezegende gökyüzüne bakan bir gözlemcinin, diğer bir gezegeni, sistemdeki gezegenlerin normal hareket yönünün aksi yönde ilerliyormuş gibi görmesine verilen isimdir.

Retro hareket İngilizcesi ile "retrograde" bir gezegende gökyüzüne bakan bir gözlemcinin, diğer bir gezegeni, sistemdeki gezegenlerin normal hareket yönünün aksi yönde ilerliyormuş gibi görmesine verilen isimdir.

Ayrıca, bir nesnenin dönme ekseninin devinimi veya düğümlenmesi gibi diğer hareketleri de tanımlayabilir. . İlerleme veya doğrudan hareket , birincil dönerken aynı yönde daha normal harekettir. Bununla birlikte, "retrograd" ve "prograd", eğer böyle tarif edilirse, birincil dışındaki bir nesneye de atıfta bulunabilir. Dönme yönü, uzaktaki sabit yıldızlar gibi eylemsiz bir referans çerçevesi ile belirlenir..