İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? 27 Şubat İbo Show yeni bölümde kimler var?

Gündemde sıkça İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. 9 yıl aranın ardından İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı eğlence programı her hafta Cumartesi günü Star TV’de yayınlanıyor. İlgiyle izlenen programda yine birbirinden değerli ve başarılı isimler yer alacak. Peki 27 Şubat İbo Show yeni bölümde kimler var? İbo Show’da bu hafta da eğlence dolu bir akşam yaşanacak.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 11:47 Güncelleme 26 Şubat 2021, 11:47
İbo Show’un bu haftaki konukları kimler? 27 Şubat İbo Show yeni bölümde kimler var?

İÇİNDEKİLER

İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? 27 Şubat İbo Show yeni bölümde kimler var? sorularının yanıtları programa bir gün kala merakla araştırılır oldu. Her Cumartesi heyecanla beklenen ve keyifle izlenen eğlence programında usta ses sanatçıları bu haftaki konuklar arasında yer alıyor. Fragmanı yayınlanan İbo Show'da samimi sohbetlerin yanı sıra müzik şöleni de yaşanacak. İşte detaylar…

İBO SHOW YENİ BÖLÜM FRAGMANI

27 ŞUBAT İBO SHOW KONUKLARI KİMLER?

Müzik, eğlence ve kahkahanın bir arada yaşandığı 'İbo Show'a; Safiye Soyman, Faik Öztürk, Davut Güloğlu, Sevcan Orhan ve Mümin Sarıkaya konuk olacak.

SEVCAN ORHAN KİMDİR?

Erzincan kökenli olan bir aileden gelen Sevcan Orhan, 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1994 yılında babasından öğrendiği kara düzen bağlamayla müzik hayatına ilk adımını attı.

Aynı yıl profesyonel eğitim almak isteyen Sevcan Orhan, özel bir müzik okulunda nota, solfej, bağlama ve repertuar dersleri almaya başladı. Bu arada ortaokul ve lise öğrenimini tamamladı. Lise yıllarında Milliyet gazetesinin düzenlediği "Liselerarası Türk Halk Müziği Yarışması"nda 3. oldu.

1999 yılında "İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservataurı" nın açmış olduğu yetenek sınavlarına girdi ve "Ses Eğitimi Bölümü"nü kazandı.

2000 Yılında üniversitedeki müzik eğitimine devam ederken ilk solo çalışması olan "Nenni Bebek" isimli albümünü yaptı. Aynı yıl yaklaşık yedi yıl eğitim aldığı "Müzik Okulunda solfej ve bağlama dersleri vermeye başladı. Okul dahilinde çok önemli konser çalışmalarına katıldı.

2003 yılında "Aşıklık Geleneği İçerisinde Aşık Mahzuni Şerif'in Yeri ve Önemi" adlı bitirme ödevini hazırlayarak "Ses Eğitimi Bölümü"nden üçüncülük derecesiyle mezun oldu.

2003 yılında "Bir Türküydü Yaşamak" isimli ikinci solo albümünü müzikseverlere sundu. 2006 yılında TRT aracılığıyla programcılığa merhaba diyen Sevcan Orhan sırayla TRT İNT, TRT TÜRK ve TRT AVAZ kanallarında 4 yıl süreyle canlı olarak yayınlanan "Tatlı Dile Güler Yüze"adlı müzik programının sunuculuğunu ve solistliğini yaptı.

Ayrıca Cem Radyo'da "SAZINDA USTALAR" adlı müzik programını hazırlayıp sundu. 2008 yılında türkü ve bestelerden oluşan "ADI AŞK" isimli albümünü müzikseverlerle buluşturdu.

2010 yılında "Cem Radyo"da "Sevcan Orhan Mikrofonda" adlı programı hazırlayıp sundu. Sevcan Orhan erken yaşlarda başladığı müzik yaşamı boyunca yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivallerde yer aldı. Genç sanatçı çok sayıda ödül ve plakete sahiptir.

2012 yılında Star TV'de Ayşe Özyılmazel'in ayrılmasından sonra türkücü Alişan ile birlikte 'Alişan ile Sevcan' isimli sabah programını sundu.

2011 yılında 4. Albümü olan "Zemheriden Ötesi Bahar" isimli çalışmasını, 2016 yılında ilk teklisi olan "Alışırım" isimli eserini, 2019 yılında 5. albümü olan "içimden geldi söyledim" isimli çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

DAVUT GÜLOĞLU KİMDİR?

Davut Güloğlu, 1972 yılında Rize'de dünyaya geldi. 11 çocuklu kalabalık bir ailenin ortanca çocuğu olan Davut Güloğlu, 13 yaşında annesini ve 14 yaşında ise babasını kaybetti. İstanbul'a gelen ve gençlik yıllarında hayatını toptancılık ile kazanan Güloğlu'nun hayatı Arif Sağ'ın kursuna yazılmasıyla ortaya çıktı.
İlk albümü 'Sarılsamda Olmayi Darılsamda Olmayi' ile müzik sektörüne giriş yapan Güloğlu, Karadeniz bölgesinde kısa sürede adını duyurdu.

2001 yılının Ocak ayında 'Nurcanım' adlı albümü çıkaran Davut Güloğlu, yerel şöhretini ulusal boyutlara çıkarmıştır. Yaklaşık 2 - 2,5 milyona yakın kopya satan bu albüm ile etnik-pop akımını başlatan ilk Türk şarkıcı unvanını aldı.

2003 yılının Mayıs ayında 'Katula Katula' adlı albümü çıkaran Davut Güloğlu, ulusal boyutlardaki şöhretini Avrupa'ya taşıdı. Bu albüm ile kendi albüm satış rekorunu kıran Davut Güloğlu, ülkesinde 'Karadeniz'in Ricky Martini' lakabını almıştır. Özellikle Türklerin yoğun olduğu bölgelerde yabancıların dikkatini çeken Güloğlu, kısa sürede etnik-pop tarzını uluslararası platformda tanıttı. Fransa'da bu albüm ile ödüller alan Güloğlu, dünyaca ünlü haber ajansı AGF(Agence France-Presse) ile özel bir röportaj gerçekleştirdi.

2004 yılının Ağustos ayında 'Dur Orda Dur' single albümü ile çıkış yapan Güloğlu, kariyerindeki konumunu sağlamlaştırdı. Tam bir yıl sonra yine ağustos ayında 'Çat Çat' albümünü çıkaran Güloğlu, yabancı ülkelerdeki popülaritesini arttırdı.

17 Eylül 2006 tarihinde başlayan 'Sev Kardeşim' adlı dizide Hande Ataizi ile başrolü paylaşan Davut Güloğlu kariyerini oyunculuk alanı ile genişletti. 2007 yılının Mayıs ayında 'Kapak Olsun' albümü ile tekrar gündeme gelen Davut Güloğlu etnik-pop alanındaki ismini ve tahtını korumayı sürdürdü. 2009 yılının Temmuz ayında 'Kopalım Bari' albümü ile farklı alanlarda şarkılar yaparak iddiasını ve popülaritesini korumaya devam etti.

Davut Güloğlu 24 Ocak 2011 yılında Kanaltürk televizyonunda Ece Erken ile sunuculuğunu paylaştığı 'Hayata Gülerken' programını sabah kuşağında gerçekleştirdi.

İzlenme oranları yüksek olan ve sevilen bu programdan tam 1 yıl sonra Haziran 2012 yılında 'Seni Seni' albümü ile yaza giriş yapan şarkıcı şarkılarını uzun zaman aradan sonra sevenleri ile buluşturdu

Trabzon'da halkın yoğun ilgisi eşliğine çektiği albüm klibi olan Hayat Devam Ediyor isimli parçası eşliğinde 6 yıl aradan sonra yeni albümünü çıkararak sevenleriyle yeniden buluştu.