Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç kar kış demeden denize girdi! Tecavüz itirafı olay olan Selin pembe bikinisiyle...

atv ekranlarının perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla daima gündemde. Kadrosunda Nazan Kesal, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Hande Soral, Furkan Palalı, Selin Yeninci, Bülent Polat gibi isimleri bulunduran Bir Zamanlar Çukurova aynı zamanda genç yıldızları da Türkiye'ye kazandırdı. Onlardan biri de Selin Genç. Dizide Gülten karakterine hayat veren Selin Genç başarılı oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerine çekerken diğer bir yandan da sosyal medyada adından bolca söz ettiriyor. Selin Genç geçtiğimiz günlerde öyle bir video yayınladı ki, görenlerin içi üşüdü desek yerdir. Kar-kış demeden şubat ayında denize giren Selin Genç herkesi şaşkına çevirdi.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 20:12 Güncelleme 26 Şubat 2021, 20:13
Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç kar kış demeden denize girdi! Tecavüz itirafı olay olan Selin pembe bikinisiyle...

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç kar kış demeden denize girdi! Tecavüz itirafı olay olan Selin pembe bikinisiyle... Çekimlerine Adana'da devam edilmekte olan, perşembe akşamlarının tartışmasız lideri Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonunda da birbirinden heyecanlı gelişmelerle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakteri ile izleyici karşısına çıkan Selin Genç, dizinin yıldızını parlattığı isimlerden biri. Sosyal medyada da paylaşımları yoğun ilgiyle takip edilen Selin Genç bu kez görenleri şaşkına uğrattı...

Fırtınalar estiren ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova kan kaybetmeden, istikrarlı bir şekilde perşembe akşamlarına adını yazdıran yapımlardan biri olmayı başarıyor. Karşında sıkı rakipleri olsa da reyting listelerinde zirvede olan dizinin oyuncuları da seyircinin yakın markajında.

Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin ile Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş gibi başrol isimlerinin diziden ayrılması ile yeni oyuncularla yoluna devam dizi, her hafta heyecanın giderek tırmandığı senaryosu ile haftanın en çok seyredilen yapımlarından biri olmayı başarıyor.

Son haftalarda özellikle oyunculuk performasının yanı sıra duru güzelliği ile dikkatlerden kaçmayan bir isim var; dizinin Gülten'i Selin Genç...

27 yaşında olan Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova sayesinde yıldızı parlayan genç oyunculardan biri. Daha ilk bölümden beri dizinin kadrosunda olan güzel oyuncu sosyal medyanın da yakından takip ettiği isimlerden biri.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan 27 yaşındaki Selin Genç'i 166 bin kişi takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı tecavüz sahnesi itirafıyla çok konuşulan Selin Genç, son paylaşımı ile Instagram'ı şoke etti.

Türkiye'de kara kış etkisini gösterirken Mersin'de denize giren Selin Genç'in bikini hallerine ise takipçilerinden yorum yağdı. Fit görüntüsü ile beğeni toplayan Selin Genç dizideki Gülten karakterinin aksine bambaşka biri çıktı.

Çok güzel görünüyorsun yorumlarının dışında bazı takipçileri 'Kendine gel Çetin seni böyle görmesin. Gaffur abin seni görürse bacaklarını kırar Gülten diyerek güldüren yorumlarda bulundu.

Peki Bir Zamanlar Çukurova ile yıldızı parlayan Selin Genç kimdir, aslen nereli ve hangi dizilerde rol aldı?

Selin Genç, 26 Haziran 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Selin Genç, eğitimini Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladıktan sonra Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde de oyunculuk üzerine eğitim gördü. Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Gülten karakterini canlandıran Selin Genç, 1.75 metre boyunda 54 kilo ve Yengeç burcu.