Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 18 Şubat Survivor Anlat Bakalım oyununun galibi kim oldu?

Dün akşamdan itibaren Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Sorgulaması hız kazandı. TV8’de dün akşam ekrana gelen son bölümde yine birbirinden heyecanlı gelişmeler yaşandı. Yine bir ödül oyunu için mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından hangisi galibiyeti elde etti? Peki tüm yarışmacıları heyecanlandıran ödül neydi, hangi taraf en iyi performansı sergiledi? Sonrasında ise eğlenceli anlar yaşatan Anlat Bakalım ekrandaydı. Peki 18 Şubat Survivor Anlat Bakalım oyununun galibi kim oldu? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 19 Şubat 2021, 10:20 Güncelleme 19 Şubat 2021, 10:20
Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 18 Şubat Survivor Anlat Bakalım oyununun galibi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 18 Şubat Survivor Anlat Bakalım oyununun galibi kim oldu? Sorularının yanıtları oldukça merak ediliyor ve arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulanıyor. Her bölümü izleyicileri ekrana kilitleyen yarışmada dün akşam gergin anlar da yaşandı. Gönüllüler takımındaki Ayçe ve Reşat arasında sinirler gerildi. Peki neler oldu? Ödül oyununu kazanarak karnını doyurmak isteyen hem Ünlüler hem Gönüllüler takımı ellerinden gelen en iyi performansı sergiledi. Galip ise tek bir takım oldu? İşte Survivor son bölümde yaşanan gelişmeler…

SURVİVOR'DA TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

Ödül öncesi Survivor'da kaptanlık için yarışmacılar oylarını kullandı. Verilen oylar sonucunda Acun Ilıcalı kaptanları duyurdu. Bu haftanın ünlülerde Barış kaptan olurken, gönüllülerin kaptanı Reşat seçildi.

18 ŞUBAT SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Zorlu parkurda yarışmacılar bu hafta sandviç oyunu için karşı karşıya geldi. Parkurda oyun için mücadele veren yarışmacılar çamurun içine dalarak, ağın altından sürünerek takılmadan geçmeye çalıştı. Gönüllüler, 10'a 6 skorla ödül oyununu kazanmış oldu. Gönüllüler ödülü kazanmanın sevincini yaşayarak karınlarını doyurma şanslı elde etti.

SURVİVOR ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sergen- Merve ve Hanzade-Dora ikilileri anlat bakalım da en fazla kelimeyi bilerek günün rekorunu kırdı. Gecenin sonunda anlat bakalımın sahibi gönüllüler takımı oldu. Gecenin iki oyununu da kazanan gönüllüler adaya daha çok konsantre olurken, ünlüler takımı oyunlarda başarısız olmasının üzüntüsünü yaşadı.

SURVİVOR AYŞE VE REŞAT ARASINDA GERDİNLİK!

Ortalık tam sakinleşti derken ilerleyen dakikalarda Reşat ve Ayşe arasında gerilim yaşandı. Ayşe'nin oynamak istememesi nedeniyle çıkan tartışmada tansiyon yükseldi.Ayşe eşleşmeler sırasında 'Ben dışarıda kalayım' dedi. Daha sonra Poyraz konuşmayı duyarak Ayşe'nin mod düşürdüğünü belirtti ve takım olarak oynadıklarını dile getirdi. Ayşe'nin 'Bu beni ilgilendiren bir şey. Lütfen artık buna bari karışmayın' demesiyle gerginlik had safhaya çıktı.
'İsyan edeceğim en sonunda' diyen Reşat, "Sen bana cahil dedin. Yaşına başına bak ayıp. Otuz yaşında adamım" diyerek tepki gösterdi. Ayşe'nin cahil ifadesine sinirlendiğini daha önceki günlerde de ifade eden Reşat "Benim için bitmiştir. Lafın nereye gittiğini bileceksiniz. Hala cahilsin dedi bana" ifadelerini kullanıdı.
Ayşe, "Ben sizi hiçbir zaman oyunda sattım mı? Kimse muhatap olmasın" diyerek kendini savundu. Gerginlik sonrası takım arkadaşları Reşat ve Ayşe'yi sakinleştirmeye çalıştı. Öte yandan Anlat Bakalım oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ada konseyi öncesinde, Ünlüler ve Gönüllüler takımı iletişim oyunu için kıran kırana bir mücadele ortaya koydu. Daha önce hiç iletişim oyunu kazanamayan Gönüllüler, Ünlüler'in ikinci kez bu oyunu kazanmaması için kıyasıya bir performans ortaya koydu. Bu hafta iletişim oyununu kazanan takım ise 10'a 8'lik skorla Ünlüler oldu.

SURVİVOR'DA SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Survivor Türkiye'de altıncı hafta SMS oylaması sıralaması eleme konseyinde belli oldu. Ünlüler takımı için yapılan SMS halk oylamasına göre birinci olan Batuhan, üçüncü ve son eleme adayı olarak Hayrettin'in adını verdi.

Eleme gecesinde adaylar Doğan, Çağrı ve Hayrettin oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Her hafta Salı günü gerçekleşen Survivor eleme gecesinde bir kişi daha şampiyonluk mücadelesine veda etti. Yarışmada SMS oylamasına çıkan eleme adayları; Eleme gecesinde adaylar Doğan, Çağrı ve Hayrettin oldu. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen Hayrettin'in elenen isim olması ise herkesi şaşkına çevirdi.