Gelinim Mutfakta birincisi hangi yarışmacı oldu? 11 Şubat Perşembe Gelinim Mutfakta puan durumu!

Gündemde en çok araştırılan bilgiler arasında yer alan Gelinim Mutfakta birincisi hangi yarışmacı oldu? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. Kanal D’de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan fenomen programda yine heyecan dolu anlar yaşandı. Hem kayınvalideler hem de sunucu Seda Sayan yemekleri tadarak puanlarını verdi. Peki günün birincisi olarak çeyrek altını kapan yarışmacı hangisi oldu? 11 Şubat Perşembe Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2021, 17:00 Güncelleme 11 Şubat 2021, 17:00
Gelinim Mutfakta birincisi hangi yarışmacı oldu? 11 Şubat Perşembe Gelinim Mutfakta puan durumu!

İÇİNDEKİLER

Haftanın finalinden bir gün önce Gelinim Mutfak'ta da yine heyecanlı, rekabet dolu bir gün yaşandı. Aysun'un yemeğini bilemeyerek 1 puan veren kayınvalidesi arasında gerginlik yaşanırken, Zeynep'in evinin ziyaret edildiği anlar ise izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Bu haftanın dördüncü gününde çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta birincisi hangi yarışmacı oldu? İşte 11 Şubat Perşembe Gelinim Mutfakta puan durumu

11 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ HANGİ YARIŞMACI OLDU?

Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının sahibi olan gelin Zeynep oldu.

Aysun: 15

Zeynep: 22

Ayten: 8

Damla: 16

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? (5 ŞUBAT)

Haftanın en düşük puanını alan gelin 67 puan ile Esin oldu ve yarışmaya veda ederken duygusal anlar yaşandı.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ HANGİ YARIŞMACI OLDU?

Haftanın birincisi toplam 80 puan ile Aysun oldu ve 10 bin TL değerindeki 5 altın bileziği koluna taktı.

GELİNİM MUTFAKTA FORMATI NEDİR?

Yeni sezonda sunucu değişikliği ile birlikte format değişikliğine de giden Gelinim Mutfakta yarışmasında bundan sonra yarışmanın sunucusu Seda Sayan da yemekleri tadacak ve puan verecek. Tarafsız bir gözle sadece yemeklerin tadına göre puan veren Sayan'ın puanları aslında yarışmacıların akıbeti için de büyük önem taşıyacak.

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Zeynep Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkan yeni yarışmacılar arasında yer alıyor. Zeynep Kalyon Gökçe yarışmanın başından beri Gelinim Mutfakta'da yarışıyordu. Yaklaşık 2 ay önce programdan elendi. Bugün itibarıyla programa yeniden katıldı.

Yarışmaya kayınvalidesi Yasemin Gökçe ile katılan Zeynep Kalyon Gökçe, 32 yaşında ve aslen Trabzonlu. Rekabeti çok sevdiğini ve hırslı bir yapısı olduğunu söyleyen Zeynep, katıldığı ilk bölümde "buraya tozu dumana katmaya geliyorum." sözleriyle iddialı bir giriş yapmıştı.

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA KIRAN KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yemek yarışma programına Damla ve kayınvalidesi Gül Hanım damga vurdu. Birinci olmak için mücadele edecek ikiliden Damla Kıran'ın kayınvalidesi, O Ses Türkiye şampiyonu olan Alkan Dalgakıran'ın da annesi.
Gelinim Mutfakta yemek yarışma programına Damla ve kayınvalidesi Gül Hanım damga vurdu. Gül Hanım, Seda hanım gibi şarkıcı olduğunu, Sibel Can, İbrahim Tatlıses gibi isimlere vokalistlik yaptığını söyledi. Ayrıca oğlunu çok zor şartlar altında büyüttüğünü anlattı. 44 yaşında Yalovalı olan yarışmacı dikkatleri üzerine çekti.