Güzelliğiyle Yeşilçam'ı salladı! Bir döneme damga vuran Ahu Tuğba hakkındaki o gerçek duyanları şaşırttı! Meğerse...

Güzelliğiyle Yeşilçam'a damga vuran Ahu Tuğba hakkındaki o gerçek duyanları şaşkına çevirdi. Bir dönem güzelliğiyle ve oyunculuğuyla gümdemden düşmeyen Ahu Tuğba uzun süredir ekranlarda gözükmüyor. Tuğba'nın özel hayatı da merak edilirken hakkındak bilgiler duyanları hayrete düşürdü. İşte Yeşilçam'ın güzeli Ahu Tuğba hakkındaki bilgiler ve birçok ünlü ismin memleketleri...

Giriş Tarihi 29 Ocak 2021, 23:59 Güncelleme 30 Ocak 2021, 00:02
Güzelliğiyle Yeşilçam’ı salladı! Bir döneme damga vuran Ahu Tuğba hakkındaki o gerçek duyanları şaşırttı! Meğerse...

İÇİNDEKİLER

Güzelliğiyle Yeşilçam'a damga vuran Ahu Tuğba hakkındaki o gerçek duyanları şaşkına çevirdi. Bir dönem güzelliğiyle ve oyunculuğuyla gümdemden düşmeyen Ahu Tuğba uzun süredir ekranlarda gözükmüyor.

Tuğba'nın özel hayatı da merak edilirken hakkındak bilgiler duyanları hayrete düşürdü.

AHU TUĞBA KİMDİR?
Ahu Tuğba Tuğba Çetin 13 Ağustos 1955 İstanbul doğumlu.

Varlıklı bir ailenin tek çocuğuydu. Ortaokuldayken sinema dünyasına girdi. Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölümündeki öğrenimini yarım bıraktı.

80'li yıllarda Türk sinemasında genellikle hayat kadını, uyuşturucu bağımlısı fakat kalbi temiz karakterleri canlandırmıştır. Erkekçe dergisine pozlar vermiştir. Gazino sanatçısı olarak çeşitli gösteriler yaptı.

Toplam 5 evlilik yapmıştır. İlk evliliğini 1981 yılında Mustafa Ulusoy ile yapmıştır. 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile yaptığı evliliğinden kendisi gibi "Ahu" (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) adında 1992 doğumlu bir kız çocuğu vardır.

Necati Şaşmaz: Elazığ

Nihat Nikerel: Çorum


Kıvanç Tatlıtuğ - Annesi Bosna göçmeni Edirneli, babası ise Adanalı


Bensu Soral - Bursa

Burak Özçivit - Gaziantep


Didem Balçın - Ankara

Celal Yonat - Sivas


Hadise - Sivas


Alparslan Özmol - Bursa


Songül Karlı: Tokat