Ivana Sert sevgilisi Sezer Dermenci'nin adını bakın yaza yaza neresine yazdı! Böyle ilan-ı aşk görülmedi

Moda ikonu Ivana Sert,  iş insanı sevgilisi Sezer Dermenci'ye aşkını ilan etmek için seçtiği yöntemle herkesi şaşırttı. Sezer Dermenci ile aşk yaşayan 41 yaşındaki modacının, ayağının altına 'Sezer' yazması dikkat çekti. Bununla da yetinmeyen Sert, baş parmağına kalp çizdi. Ünlü modacının paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2021, 15:06 Güncelleme 22 Ocak 2021, 15:36
Ivana Sert sevgilisi Sezer Dermenci’nin adını bakın yaza yaza neresine yazdı! Böyle ilan-ı aşk görülmedi

İÇİNDEKİLER

Kısa süre önce "Doya Doya Moda" yarışmasında jürilik yapmaya başlayan Ivana Sert, Sezer Dermenci'yle ilişkisine doludizgin devam ediyor. Aşkını sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Sert, sevgilisine aşkını ilan ederken seçtiği yöntemle şaşkına çevirdi.

AŞKINI AYAĞINA YAZDI

Eğlenceli kişiliğiyle tanınan Ivana Sert, aşkını ilan etmek için ayağının altına "Sezer" yazdı. Bununla da yetinmeyen Sert, baş parmağına kalp çizdi.

Ivana Sert, ilginç ilanı aşk yöntemini de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Sert'in bu paylaşımı hayranlarını da ikiye böldü.

Modacının bazı takipçileri tarafından çirkin bulunurken, bazıları da eğlenceli olduğunu düşündü.

YENİ YILA BİRLİKTE GİRMİŞLERDİ

Bir çocuk annesi Ivana Sert, uzun süredir otel sahibi Sezer Dermenci ile aşk yaşıyor. Yeni yıla oğlu ve sevgilisiyle giren Ivana Sert, çektirdiği aile fotoğrafını "Sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşk dolu bir yıl diliyorum" notuyla paylaşmıştı.