Doya Doya Moda kim elendi? 22 Ocak Cuma Doya Doya Moda haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

Doya Doya Moda kim elendi? Sorusunun heyecanla ve merakla beklenen yanıtı açıklandı. TV8’in fenomen yarışması hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanıyor ve özellikle haftanın finali günleri ayrı bir heyecanla izleniyor. Artık erkek yarışmacıların da stillerini sergilediği jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Ivana Sert’in oturduğu 22 Ocak Cuma Doya Doya Moda haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? Doya Doya Moda haftanın finalinde yaşananları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2021, 18:49 Güncelleme 22 Ocak 2021, 18:49
Doya Doya Moda kim elendi? 22 Ocak Cuma Doya Doya Moda haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali yaşandı ve heyecan doruktaydı. Jüriler eleştirilerini yaptı ve puanlarını verdi. Günün konseptine göre stillerini sergileyen yarışmacılardan günün en yüksek puanını alan kız ve erkek yarışmacıları kimler oldu? Doya Doya Moda kim elendi? 22 Ocak Cuma Doya Doya Moda haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? Haftanın en düşük puanını alarak hayallerine vedam eden yarışmacı kim oldu? İşte yaşananlar…

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim Doya Doya Moda Rabia oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı. Erkeklerde ise Emre oldu ve şık saati koluna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta erkeklerden elenen olmadı. Kızlardan ise Aysu yarışmaya veda eden isim oldu.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan'ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.
Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu. Bahar Candan daha önce de bir moda yarışmasında yarışmıştı.

EMRE ATEŞ KİMDİR?

Emre Ateş 26 yaşındadır. Tiyatro oyunculuğuyla uğraşan Emre Ateş İstanbul'da doğmuştur. Pandemi sebebiyle tiyatro oyunculuğunu bırakıp butik işletmektedir. Heykelcilik ve ressamlık ile ilgilenmektedir.