Şahin Kendirci kimdir? Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci kaç yaşında, nereli?

Gündemde sıkça Şahin Kendirci kimdir? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Müslüm filmde Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci kaç yaşında, nereli? Yeniden gündem konusu olan çocuk oyuncunun hayatına dair bilgiler de merak edilerek araştırılmaya başlandı. Adana’ya gidek mi? Şarkısıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Giriş Tarihi 21 Ocak 2021, 10:48 Güncelleme 21 Ocak 2021, 10:48
Şahin Kendirci kimdir? Müslüm Gürses’in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Müslüm filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci'nin oyunculuğu oldukça beğenilmiş ve çok konuşulmuştu. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılan ve söylediği şarkılarla, Alişan ile yaptığı düetle izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Bu gelişme üzerine yeniden gündem konusu olan Şahin Kendirci kimdir? Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci kaç yaşında, nereli?

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarıyla adını duyuran Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Beş kardeş olan Kendirci'nin bir de ikizi var. Şahin Kendirci'nin ikiz kardeşi Muhammet Kendirci, Adana'da bir restoranda komi olarak çalışıyor.

Ailesine destek olmak için okulu bırakan Şahin Kendirci, eğitimine açıktan devam ediyor.

Küçük yaştan bu yana müziğe ilgisi devam eden Şahin Kendirci, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarına katıldı ve sesiyle yarışmaların öne çıkan isimlerinden biri oldu. Genç yetenek, asıl popülerliğini ise Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filmiyle yakaladı. Başrollerini Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor'un paylaştığı filmde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandırdı. Şampiyon filminde de rol alan oyuncu şimdilerde Mahalleden Arkadaşlar komedi filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Şahin Kendirci Müslüm rolüne seçilme hikayesini şu sözlerle aktarmıştı:

Mersin halkının kendisini tavsiye etmesiyle keşfedildiğini anlatan Şahin Kendirci, "Beni yönetmenim keşfetti. Yönetmenin Adana'ya gelerek 'Müslüm' filmdeki bu rolü kim oynayabilir diye sormuş, herkes beni önermiş. Sonra sahne aldığım yere gelerek bana projeyi anlattı ben de kabul ettim. Senaryoyu elime aldığımda bütün kitabı ezberledim. Filme hazırlanırken de ailem bana hep Müslüm diye seslendi." dedi.