Maraşlı 2. bölüm izle! ATV ile Maraşlı son bölüm tek parça izle

Geçen hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Maraşlı dizisinde bu hafta heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Maraşlı dizisi 2. bölümüyle ATV ekranlarında bu akşam saat 20.00'de izleyicisiyle buluştu. Maraşlı 2. bölüm izle seçeneği yeni bölümü izlemek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Yeni bölümde Maraşlı, kızını bu hale getirenlerin Türel ailesinden olduğuna emin oluyor. Maraşlı için ailenin her bireyi duyuyor ve bu nedenle Mahur'u koruma görevine geri dönüyor. İşte yeni bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 18 Ocak 2021, 18:36 Güncelleme 18 Ocak 2021, 23:11
Maraşlı 2. bölüm izle! ATV ile Maraşlı son bölüm tek parça izle

İÇİNDEKİLER

Maraşlı 2. bölüm izle! ATV ile Maraşlı son bölüm tek parça izle seçeneği izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. İkinci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizide bu hafta Savaş'ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı'nın dönüşüne karşı çıkıyor. Firuzan, Sedef Hanım'dan kalma fidanlığı kış bahçesine çeviriyor. Annesinden kalan bahçenin tarumar olduğunu gören Mahur ve Firuzan arasında büyük bir gerginlik yaşanıyor. İşte Maraşlı 2. bölüm izleme seçeneği...

MARAŞLI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MARAŞLI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MARAŞLI 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Maraşlı, kızını bu hale getirenlerin Türel ailesinden olduğuna emindir. Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle Mahur'u koruma görevine geri döner. Maraşlı'nın, Türel ailesini tanımak için atacağı ilk adımı ne olacak?

İşte yeni bölümde yaşanacak gelişmeler;

Mahur'un suikast girişimden haberi yoktur. Savaş'ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı'nın dönüşüne karşı çıkar.

Mahur'un bir planı vardır. Maraşlı'yı bıktırarak görevi kendi rızası ile bıraktırmaya çalışır. Mahur bu planında başarılı olacak mı?

Firuzan, Sedef Hanım'dan kalma fidanlığı kış bahçesine çevirir. Annesinden kalan bahçenin tarumar olduğunu gören Mahur ve Firuzan arasında büyük bir gerginlik yaşanır.

Hayal kırıklığına uğrayan Mahur'un yanında sadece Maraşlı olur. Maraşlı ve Mahur arasındaki buzlar erimeye başlayacak mı?

Savaş; Aziz Bey'e, istediği fotoğrafların 24 saat içinde kendisine verilmemesi halinde Mahur'un öldürüleceğini söyler. Maraşlı, Savaş ve Aziz'in büyük buluşmasında yaşananlar herkesi şoke edecektir.

MARAŞLI İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Maraşlı, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır. Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı'nın sahaf dükkanından içeri girene kadar.

Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur'un hayatı tehlikededir.