Maraşlı 2. bölüm ne zaman? Maraşlı dizi konusu nedir, oyuncular kimler? Fragman…

ATV’nin yeni başlayan ve ilk bölümüyle ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı 2. bölüm ne zaman? Tanıtımlarıyla oldukça dikkat çeken dizinin başlaması merakla bekleniyordu ve yayınlanan ilk bölümün ardından hemen 2.bölüm heyecanla beklenmeye başlandı. Hem konusu hem de oyucularıyla dikkat çeken dizisinin yayınlanan fragmanı heyecanı daha da arttırdı. Peki Maraşlı dizi konusu nedir, oyuncular kimler? Maraşlı yeni bölümde yaşanacakları haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2021, 17:34 Güncelleme 17 Ocak 2021, 17:34
Maraşlı 2. bölüm ne zaman? Maraşlı dizi konusu nedir, oyuncular kimler? Fragman…

İÇİNDEKİLER

ATV'nin yeni dizisi ilk bölümü ile büyük ilgiyle izlendi hemen sonrasında Maraşlı 2. bölüm ne zaman? Sorusunun yanıtı merak edilerek araştırılmaya başlandı. Heyecanla beklenen yeni bölümün fragmanı da yayınlanınca heyecanın dozu daha da arttı. Henüz izlememiş olalar ise Maraşlı dizi konusu nedir, oyuncular kimler? Sorusuna yanıt arıyor. Maraşlı 2. Bölüm fragmanı ve diğer tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

MARAŞLI 2. BÖLÜM FRAGMANI

Maraşlı 2. yeni bölüm 18 Ocak Pazartesi akşamı ATV'de yayınlanacak

"Dünyayı sevgisiz büyüyen insanların savaşları mahvetti."

Maraşlı, kızını bu hale getirenlerin Türel ailesinden olduğuna emindir. Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle Mahur'u koruma görevine geri döner. Maraşlı'nın, Türel ailesini tanımak için atacağı ilk adımı ne olacak?

Mahur'un suikast girişimden haberi yoktur. Savaş'ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı'nın dönüşüne karşı çıkar. Mahur'un bir planı vardır. Maraşlı'yı bıktırarak görevi kendi rızası ile bıraktırmaya çalışır. Mahur bu planında başarılı olacak mı?

Firuzan, Sedef Hanım'dan kalma fidanlığı kış bahçesine çevirir. Annesinden kalan bahçenin tarumar olduğunu gören Mahur ve Firuzan arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Hayal kırıklığına uğrayan Mahur'un yanında sadece Maraşlı olur. Maraşlı ve Mahur arasındaki buzlar erimeye başlayacak mı?

Savaş; Aziz Bey'e, istediği fotoğrafların 24 saat içinde kendisine verilmemesi halinde Mahur'un öldürüleceğini söyler. Maraşlı, Savaş ve Aziz'in büyük buluşmasında yaşananlar herkesi şoke edecektir.

MARAŞLI DİZİ KONUSU NEDİR?

Dizi, kızı Zeliş'in vurulmasıyla hayatında yeni bir sayfa açan; gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın, bir gün istemeden büyük bir olayla karşılaşan Mahur'la tanışması ve hayatını kurtarması sonucu, hem aşkın hem de büyük sırların peşinde soluksuz bir serüvene sürüklenmesini konu alıyor.

MARAŞLI OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur'un, yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik rol alıyor.