Bu değişime akıl sır ermedi! Yeşilçam'a güzelliğiyle damga vuran Gülşen Bubikoğlu'nun o hallerine inanamayacaksınız

Yeşilçam'a güzeli Gülşen Bubikoğlu'nun değişimine akıl sır ermedi. Güzelliğiyle dillerden düşmeyen Gülşen Bubikoğlu'nun o halleri herkesi hayrete düşürdü. Bir dönemin en güzelleri arasında gösterilen başarılı oyuncu Türk Sinemasına damgasını vuran isimlerin başında geliyor. Yeşilçam'ı güzelliğiyle kasıp kavuran Gülşen Bubikoğlu'nun son halini görmeye hazır mısınız? Bu değişime inanamayacaksınız! İşte Gülşen Bubikoğlu ve birçok ünlü ismin yıllar içindeki değişimi...

Giriş Tarihi 17 Ocak 2021, 21:19 Güncelleme 17 Ocak 2021, 21:19
Bu değişime akıl sır ermedi! Yeşilçam’a güzelliğiyle damga vuran Gülşen Bubikoğlu’nun o hallerine inanamayacaksınız

İÇİNDEKİLER

Yeşilçam'a güzeli Gülşen Bubikoğlu'nun değişimine akıl sır ermedi. Güzelliğiyle dillerden düşmeyen Gülşen Bubikoğlu'nun o halleri herkesi hayrete düşürdü.

Bir dönemin en güzelleri arasında gösterilen başarılı oyuncu Türk Sinemasına damgasını vuran isimlerin başında geliyor.

Yeşilçam'ı güzelliğiyle kasıp kavuran Gülşen Bubikoğlu'nun son halini görmeye hazır mısınız?

GÜLŞEN BUBİKOĞLU KİMDİR?
Gülşen Bubikoğlu (d. 5 Aralık 1954, İstanbul), Türk sinema oyuncusu. Fatih Kız Lisesi'nde eğitim gördü. 1971'de Fatih Kız Lisesini bitirdi.

L.C.C Kültür Merkezi'nde bir yıl lisan, mankenlik ve dans eğitimi aldı. 1973 yılında "SES" sinema dergisinin açmış olduğu yarışma ile sinemayla tanıştı. Kariyerine, Erler Film öncülüğünde Türker İnanoğlu'nun 1973 yılı yapımlı Yaban filminde başrolü oynayarak başlayan Bubikoğlu, 1974 yılında İnanoğlu ile birlikte gizli bir düğünle Kemal Utku'nun evinde evlenmiştir. İnanoğlu ile evliliğinden sonra Bubikoğlu Erler Film'in bir numaralı kadın yıldız oyuncusu oldu ve çevirdiği filmlerle güldürüye, drama, duygusal ve hareketli filmlere yatkınlığını göstererek hem seyircinin büyük beğenisini kazandı, hem de Türk sinemasının yıldızları arasında özel bir yer edindi Macaristan, Moskova, Kuveyt, Cannes gibi festivallerde ülkesini temsil etmiştir. İtalyanlarla Baş Belası, Üçkağıtçılar ve Mücevher Hırsızları gibi filmlerle Koprodüksiyon çalışmalarında bulunmuştur. Başrolünde oynadığı filmler çok sevilmiş ve büyük gişe başarıları yakalamıştır. Zirvedekiler ve Affet Bizi Hocam gibi TV dizileri ile sevenleriyle buluşmuş ve bu diziler televizyon izleyicisinden ilgi görmüştür.

ÖZEL HAYATI
28 Aralık 1977 yılında kızları Zeynep İnanoğlu dünyaya geldi.

Uluslararası projeler içinde de yer alan sanatçı İtalyanlarla Baş Belası, Üçkağıtçılar ve Mücevher Hırsızları gibi filmlerde çalıştı. 1981'de ilki çekilen Gırgıriye filminde canlandırdığı Gülliye karakteriyle izleyici tarafından çok beğenildi. Serinin devam filmleri niteliğinde olan Gırgıriyede Şenlik Var, Gırgıriyede Cümbüş Var ve Gırgıriyede Büyük Seçim'le ise unutulmazlar arasına girdi.

Bubikoğlu en son 1990 yılında izleyiciyle buluştuğu Ümit Efekan'ın yönetmenliğini yaptığı Madde 438'de oynadı. Ancak 1994'te Halit Refiğ'in kamera arkasında olduğu TV dizisi Zirvedekiler'de Cüneyt Arkın'la başrolleri paylaştı. 4 yıl sonra ise yine Halit Refiğ'in projesi olan ve idealist bir öğretmen rolünde izlediğimiz Affet Hocam adlı TV dizisinde rol aldı.

İŞTE ÜNLÜLERİN YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ
Peki bir dönemi güzelliğiyle kasıp kavuran Gülşen Bubikoğlu'nun son halini görmeye hazır mısınız? Gözlerinize inanamayacaksınız.

İşte başta Gülşen Bubikoğlu ve birçok ünlü ismin yıllar içindeki değişimi...

İşte diğer ünlüler....

Kıvanç Tatlıtuğ


Adile Naşit


Kenan İmirzalıoğlu


Demet Akalın


Burak Özçivit


Merve Erdoğan


Alişan

Neslihan Atagül