İbo Show konukları kimler? 16 Ocak İbo Show programa katılacak isimler!

16 Ocak İbo Show konukları kimdir? İbo Show konukları kimler? Sevilen program İbo Show'un bu haftaki konukları dikkat çekiyor. Star TV ekranlarında yayınlanan ve her Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşan İbo Show'da bu hafta; Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır programa konuk olarak katılacak.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2021, 16:02 Güncelleme 16 Ocak 2021, 16:02
İbo Show konukları kimler? 16 Ocak İbo Show programa katılacak isimler!

İÇİNDEKİLER

İbo Show konukları kimler? 16 Ocak İbo Show konukları günün merak edilen konumlarından birisi oldu. Sevilen magazin programı İbo Show'a her hafta birbirinden ünlü isimler katılıyor ve şarkılarını seslendiriyor. Ünlüler aynı zamanda hayat hikayelerini de anlatıyor. Peki, 16 Ocak İbo Show konukları kimlerdir?

İBO SHOW 16 OCAK KONUKLARI!

İbo Show 9.bölümde; Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır konuk olarak yer alacak.

Programın konukları arasında yer alan; Ender Balkır, Hüseyin Turan ve Sebahat Akkiraz ile türkü ziyafeti yaşanacak. Hüseyin Turan'ın, 'Ben zaten bir türkü söylüyorum, 10 sene sonra fark ediliyor.' demesi stüdyoda kahkahalara sebep oldu. Haluk Levent'in zeybek oynaması dikkatleri çekti.

İBO SHOW HAKKINDA

İbo Show, İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ve 19 Kasım 1993 tarihinde başlayan talk-show programı. İlk sezonu Kanal 6'da yayımlanmış daha sonra Star TV, Atv ve Beyaz TV gibi kanallara geçmiştir. Özellikle, 1990'lı yıllardaki programıyla reyting rekorları kırmıştır ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Olgun Şimşek ve Evrim Akın gibi oyuncular program içinde kısa skeçlerde oynamışlardır. 2010'lu yıllarda HD yayın yapmaya başlamıştır. Program, 13 Mart 2011 tarihinde İbrahim Tatlıses'in yaşadığı olaylardan sonra Beyaz TV'de sona ermiştir.

Toplam 18 sezon, 642 bölüm yayımlandı. Programın tüm bölümleri ve programdan kesitler İbrahim Tatlıses'in Youtube kanalı üzerinden yayımlanmaktadır. 31 Ekim 2020'de yeni sezonu ile Star TV'de başlaması planlanam program 30 Ekim 2020'de olan İzmir Depremi nedeniyle ileri tarihe ertelenmiştir. 14 Kasım 2020 tarihinde Star TV'de tekrar yayımlanmaya başladı.