Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova bu hafta var mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Her hafta Perşembe günleri ATV'de izleyicisiyle buluşan dizinin bu hafta yeni bölümünün olup olmayacağı araştırılan konulardan birisi oldu. Arama motorlarında Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı için araştırma yapılıyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova fragman yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 13 Ocak 2021, 17:02 Güncelleme 13 Ocak 2021, 17:02
Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova bu hafta var mı?

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'de her Perşembe akşamı izleyicisiyle buluşan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümde yaşanacak gelişmeler için nefesler tutuldu. Ancak fragmanın uzun bir süre yayınlanmaması nedeniyle Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı hakkında araştırma yapılıyor. Dizinin son bölümünde Züleyha'nın gözyaşlarına yürek dayanmamıştı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 80. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı takdirde haberimizden öğrenebileceksiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, bir trafik kazası ile hüzünlü bir ayrılığa sahne oldu! Tam da Çukurova'ya barış gelmişken, sevenler sevdiklerine kavuşmuş, kaderin oyunu ile bu hikayeye dahil olanlar, saygıyla kendi kaderlerine dönmüşken, evladının hastaneye götürüldüğünü duyan Yılmaz, oraya yetişmeye çalışırken uçurumdan yuvarlandı!

Can düşmanı Demir, hayatını tehlikeye atarak Yılmaz'ı kurtardı, hastaneye de yetiştirdi. Tüm Çukurova iyileşmesi için dualar etti, Yılmaz tüm sevdikleri ile de tüm düşmanları ile de helalleşti. Adeta Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha aşkı ile yaşananların ardından bembeyaz bir sayfa açıldı! Ama kader, bir kez daha ayrılık kartını çıkardı!

Züleyha'nın gözyaşlarına yürek dayanmadı!

Yılmaz, son nefesini sevdiği kadınla, ömrünü adadığı aşkla verdi! Züleyha tam da kavuştuk derken Yılmaz'ı kaybetti! Kimsenin birbirini teselli edecek sözü kalmamıştır! Demir, Züleyha'yı ayakta tutmaya çalışıp, Çocukları için güçlü olmasını sağlamak için çabalayacaktır. Demir de üzgündür. Ama neyse ki ölmeden önce Yılmaz'la helalleşmiştir.

Çukurova, İstanbullu Yılmaz'a veda ediyor!

Yıllar önce hem eşini hem evlatlarını kaybeden Fekeli, kısa süre içinde yeniden aynı acılarla sınanmaktadır. Kimsenin onu teselli etmeye gücü yetmez. Yılmaz'ın cenazesini Fikret üstlenir, her şeye o sahip çıkar! Züleyha da, Müjgan da evlatlarıyla cenazenin başında yer alacaktır.

Tüm olan bitene Behice bile üzülmüş gibi yapar ama ona pek inanan da yoktur. Cenaze namazında gözyaşları sel olup akarken, özellikle Züleyha ve Fekeli, kalplerinin bir parçasını da o mezara gömerler.

Yılmaz'ın cenazesi, duası, mevlidi ile Fekeli adına Fikret uğraşırken, Adana'da bambaşka şeyler de olacaktır. Gaffur, artık Almanya işinin sonuna gelmiştir. Gitmek için her şeyi hazırlar, hatta Demir ile bile işleri yoluna koyar. Bu arada, Adana'ya gelen Ümit, otomobili arızalanınca Demir ile tanışacaktır.