Özlem Yıldız kimdir? Doya Doya Moda konuk jürisi Özlem Yıldız kaç yaşında, evli mi?

Gündemde sıkça araştırılanlar arasında Özlem Yıldız kimdir? Sorusu yer alıyor. TV8’in fenomen gündüz kuşağında yayınanan fenomen yarışmasında konuk jüri olan Özlem Yıldız yeniden gündeme geldi ve hayatına dair bilgiler merak edilerek arama motorları üzerinden sorgulanan bilgilerden biri oldu. Peki Doya Doya Moda konuk jürisi Özlem Yıldız kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar…

Giriş Tarihi 12 Ocak 2021, 16:19 Güncelleme 12 Ocak 2021, 16:19
Özlem Yıldız kimdir? Doya Doya Moda konuk jürisi Özlem Yıldız kaç yaşında, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Güzel ve başarılı sunucu Özlem Yıldız Doya Doya Moda yarışmasına konuk jüri olarak katıldı. Eğlenceli anların yaşandığı yarışmada eleştiri yapan ve puan veren Doya Doya Moda konuk jürisi Özlem Yıldız kaç yaşında, evli mi? İzleyiciler hayatına dair bilgileri merak ederek sorgulamaya başladı. İşte sunduğu programlarla bir döneme damga vuran Özlem Yıldız hakkında merak edilenler…

ÖZLEM YILDIZ KİMDİR?

Özlem Yıldız, 13 Aralık 1980 yılında Antalya'da doğdu. Aslen Çerkez kökenli olan Özlem Yılmaz, İstanbul Suadiye Lisesi'nde okudu. Sinem adında bir kız kardeşi de vardır.

Özlem Yıldız, 1996 yılında ATV'nin Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi ancak güzellik yarışmasından sonra ATV'de açılacak olan bir müzik kanalı için teklif aldı. 1995 yılında VJ'lik yapmaya başladı. 1-1,5 sene kadar VJ'lik yaptıktan sonra, Genç TV'ye geçti. O dönemde Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programı yeni başlamıştı, oradan bir teklif aldı. 90'lı yılların sonunda Çarkıfelek'te hostes olarak çalışırken daha çok insan tarafından tanınmaya başladı.

Armatörlük yapan Sinan Serter, sunucu Özlem Yıldız ile yaşadığı beraberlik ve evlilikle sık sık gündeme geliyordu. 2005 yılında nikah masasına oturan ikili, 3 Ekim 2013 tarihinde boşandı. Bir dönem yaşadığı maddi krizle haberlere konu olan Sinan Serter'in Özlem Yıldız'dan 12 yaşında Demir isminde bir oğlu var.