Dalavereciler etrafta cirit atacak! EDHO 179. bölüm fragmanı: Tipi zaten anlamıştı resmen ajan çıkıyor

Salı günleri ATV ekranlarında bir efsane haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sırlar son bölümde yavaş yavaş çözülmeye başladı. Façalı ve Çakırbeyli ailelerinin içerisinde yer alan Ebru'nun herkesi kandırdığı ve ihanet ettiği belli oldu. Son sahnede Hızır masaya gelerek Tipi için kendini feda etmek üzere masanın 14. kuralını hatırlatarak kendisinin infaz edilmesini istediği bölüm sonrası heyecan artıyor. Ayrıca Tipi'nin Ebru'yu telefon görüşürken yakalaması ve "Gizli olanı sevmem" demesi çok daha önceki şüphesinin haklı çıktığını gösterdi. Dizinin gelecek hafta izleyici karşısında olmayacağı öğrenilirken EDHO 179. bölüm fragmanında neler yaşanacağı merak ediliyor.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2021, 19:23 Güncelleme 09 Ocak 2021, 19:23
Dalavereciler etrafta cirit atacak! EDHO 179. bölüm fragmanı: Tipi zaten anlamıştı resmen ajan çıkıyor

İÇİNDEKİLER

Dalavereciler etrafta cirit atacak! EDHO 179. bölüm fragmanı heyecanla beklenirken Yaman ve müttefiklerinin masada olması "Dalavereciler içlerinde cirit atacak" yorumlarının sıkça yapılmasına neden oldu. Hızır Çakırbeyli'nin Tipi infaz edilmek üzereyken masaya gelerek "Kural kuraldır. Beyler masanın 14. kuralına göre, masada liderlik etmiş birisi masanın üyelerinden birisi için hayatını ortaya koyabilir. İlyas, Tipi için yapman gerekeni bana yapacaksın." sözlerini sarf ettiği bölümün ardından neler yaşanacağı merak ediliyor. Gözler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm fragmanının yayınlanacağı güne çevrildi. İşte son bölüm damgasını vuran sahne...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DAN YENİ YIL KARARI

EDHO'nun 2 hafta boyunca ekranlarda olmayacağı ve yeni yılda yeniliklerle ekranlara döneceği kulislerde konuşuluyor. Bu sezon pek çok ünlü ismi kadrosuna katan dizinin izleyicileri ise diziye yeni isimlerin dahil olup olmayacağını merak ediyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Ülkeleri yıkan öyle toplar, tüfekler, silahlar değildir; içindeki hainlerdir!"

İhaneti kaldıramayan Tipi'nin hamlesi masadaki dengeleri yeniden bozar. Alpaslan'ın kararında çoğunluğu yakalayan Yaman Korkmaz, aynı çoğunluğu masa kurallarına uymayan Tipi'nin oylamasında yakalamak ister.

YAMANLARIN HAİN PLANI

Tipi'yi ortadan kaldırmak için İlyas Çakırbeyli'den masayı toplamasını talep eder.

KORKMAZLARIN AMACI NE?

Yaman Korkmaz, bir yandan da Babası Hamdi Korkmaz'la birlikte Hızır ve Alpaslan Çakırbeyli'nin ortadan kaldırılması için de plan yapar.

HIZIR'IN TİPİ MÜCADELESİ

Hızır Çakırbeyli ise dostu Tipi'nin hayatını kurtarmak için mücadele eder. Hızır Çakırbeyli'nin yaptığı planda en büyük sorun ise hayatını kurtarmaya çalıştığı dostu Tipi'dir. Gönül'üne kavuşmak için sabırsızlanan Tipi, Hızır Çakırbeyli'nin işini zora sokar.

FAÇALI CEPHESİNDE DE İŞLER KARIŞIK

Çakırbeyli ailesinin yanı sıra Façalı ailesinde de ortalık durulmaz. Emine Façalı, masada kardeşi Tipi'nin oylamasında eller kalkmaması için Haşmet ve Behzat Façalı'yı sıkıştırır.

İÇLERİNDEKİ HAİN KİM?

Hızır Çakırbeyli, Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken bir yandan da içlerindeki haini bulmak için plan yapar.

Okların Bahar'ı göstermesinden rahatsız olan Hızır Çakırbeyli'nin yine de içine kurt düşer.

EN BÜYÜK DARBEYİ ALIYORLAR

Haini ortaya çıkarmak için Ceylan Çakırbeyli ile birlikte plan yapan, Hızır Çakırbeyli, adım adım haine yaklaşır.

Çakırbeyli ailesi ve dostları ise en büyük darbeyi her sırlarını bilen ve her zaman yanlarında olan Avukat Ebru'dan alacaklardır.

CEYLAN KİME SIKACAK?

Ceylan Çakırbeyli, çantasındakini sırdaşı Ebru'ya mı yoksa eşini elinden alan Bahar'a mı doğrultacağına henüz karar vermemiştir.