Dizi serüveninde ilk kez böylesi oluyor flaş adım! Öncekinin miadı doldu başka isimle macerası sürecek

Dizi serüveninde ilk kez böylesi oluyor flaş adım! Öncekinin miadı doldu başka isimle macerası sürecek. Ekran macerasına yakın bir zamanda başlayan ve Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan İyi Aile Babası ile ilgili flaş bir karara imza atılıyor. Son olarak 24 Aralık Perşembe günü 4. bölümüyle ekranlarda olan diziyle ilgili televizyon tarihinde görülmeyen bir adım atıldı. 7 Ocak Perşembe günü yayınlanacak 5. bölümüyle birlikte dizinin adı değişiyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni adı ise Babam Çok Değişti olarak belirlendi.

Giriş Tarihi 05 Ocak 2021, 23:22 Güncelleme 05 Ocak 2021, 23:22
Dizi serüveninde ilk kez böylesi oluyor flaş adım! Öncekinin miadı doldu başka isimle macerası sürecek

İÇİNDEKİLER

Televizyon tarihinde henüz daha önce eşine benzerine rastlanmamış bir olay yaşanıyor. Kısa süre önce Kanal D'de ekranlara merhaba diyen ve perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan İyi Aile Babası dizisiyle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Son bölümü 24 Aralık Perşembe günü izleyici karşısına çıkan diziyle ilgili önemli bir karara imza atıldı. Süreç Film'in Kanal D için hazırladığı İyi Aile Babası dizisinin 5. bölümüyle birlikte isminin değişiyor. Pek çok ünlü ismi kadrosunda bulunduran İyi Aile Babası dizisi 7 Ocak Perşembe günü yeni adı olan Babam Çok Değişti ile ekran macerasına devam edecek.

DİZİNİN ADI DEĞİŞTİ

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İyi Aile Babası'nın isminde değişikliğe gidiliyor. Dizi 5. bölüm itibariyle yoluna Babam Çok Değişti ismiyle yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mehmet Ali için sorunsuz başlayan 'Halı Saha' günü gelen haberle bozulmaya başlar. Oğulcan'ın bir sınavdan yüz aldığı haberi, ondan daha önce böyle başarılar beklemeyen anne babası tarafından kopya çekmiş olduğu gibi algılanır.

Gerçekte ise Oğulcan yeni keşfettiği 'kız'larla hoş olmayan bir deneyim yaşamış, bunu evden gizli tutmaya çalışmaktadır.

Rıfkı, Ayfer'i tedavisi için kliniğe götürme fırsatını yakalar ama kullanamaz. En azından artık kendi başına ayakta durabilmesi gerektiğini öğrenecektir.

Bu sırada evde unutulan eşofman çantası, Mehmet Ali'nin 'halı saha' yalanını ortaya çıkarır. Çok kızan Aslı onu itirafa zorlar, Öğreniriz ki herkesten gizli gizli doktor arkadaşları ile Hekimoğlu izlemekte Hekimoğlu'nu kıskanmaktadırlar.

Evde yaşanan bu gerilim sorasında ise Oğulcan, ailesinin kendisinden umutsuz olduğunu anlar. Bu durumun nedeni Mehmet Ali ise oğlunu rahatlatmak için herkese zeka testi yapılmasını önerir. Herkes kabul eder.

Sonuçta ise Aslı'dan daha düşük İQ'su olduğunu anlayan Mehmet Ali duygusal ajitatif bir konuşma ile iq testinin işlevsiz olduğunu ilan eder.

Mehmet Ali, Aslı'nın işinden istifa etmesiyle birlikte maddi olarak sıkıntıya girer ve bu durumu ailesine belli etmeden çözmeye çalışır.

Ayrıca dünyaya iz bırakmakla, iyi aile babası olmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Gün sonunda ikisini de bir arada yapabileceğini fark eder.

Tedavisi bulunamamış bir hastalığı tedavi ederek dünyaya iz bırakmaya karar veren Mehmet Ali çalışmalarına başlar. Yardım, abisi Rıfkı'dan gelir.

Tabii ki bir şartla; Mehmet Ali de Ayfer konusunda abisi Rıfkı'ya yardım etmeli ve Ayfer hakkında olabildiğince bilgi toplamalıdır. Fakat o bilgileri sadece Rıfkı değil aynı zamanda anneleri Arife de istemektedir.