Bir Zamanlar Çukurova'da Uğur Güneş sonrası bir ayrılık daha! İşte henüz buna hazır değildik atv ekranlarına veda ediyor

Yayınlandığı günden bu yana perşembe akşamlarının tartışmasız lider Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz haftalarda Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş'in diziden ayrılmasıyla izleyicileri adeta yıkmıştı. Öncesinde de Hünkar Yaman'ı canlandıran Vahide Perçin'in ayrılması adeta ayrılıkların ayak sesleri gibiydi. Ancak Bir Zamanlar Çukurova izleyicisi henüz Yılmaz'ın dramatik bir biçimde ölerek diziye veda etmesinin şokunu atlatamamışken bir ayrılık şoku daha yaşayabilir. İddialara göre Bir Zamanlar Çukurova'nın o çok sevilen ismi diziye ölerek veda edecek. Henüz Uğur Güneş'in diziden ayrılmasının şoku atlatılamamışken bu iddia herkesi üzdü. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Aralık 2020, 17:29 Güncelleme 29 Aralık 2020, 17:29
Bir Zamanlar Çukurova’da Uğur Güneş sonrası bir ayrılık daha! İşte henüz buna hazır değildik atv ekranlarına veda ediyor

İÇİNDEKİLER

atv ekranlarındaki macerasında zirveyi asla elden bırakmayan Bir Zamanlar Çukurova dinmeyen temposuyla izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Melike İpek Yalova, Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu gibi isimleri bulunduran Bir Zamanlar Çukurova'ya bir süre önce Vahide Perçin ve Uğur Güneş veda etmişti. Senaryonun aslarından olan bu iki oyuncunun ayrılığının şoku henüz atlatılamamışken izleyici bir yıldıza veda etmek durumunda kalabilir. Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia izleyicileri kahretti. İşte detaylar...

BİR AYRILIK DAHA MI?

Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz hafta çok acı bir veda yaşadı. Çukurova macerasının başından bu yana oyuncu kadrosunda olan, Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş diziye veda etti.

İzleyicinin dizi başladığından bu yana en çok bağırına bastığı karakterlerden biri olan Yılmaz'ın vedası herkesi sarstı. Diziye ölerek veda eden Uğur Güneş'in ardından bir veda haberi daha alacağımız iddia edildi. Peki Bir Zamanlar Çukurova'ya veda edeceği iddia edilen o isim kim?

ESRA DERMANCIOĞLU'NUN ÇUKUROVA MACERASI SON MU BULUYOR?

Bir Zamanlar Çukurova'ya sonradan Behica karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun veda edeceği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. İddialara göre; intihar ederek veda edecek Esra Dermancıoğlu.

Dizide Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu 83.bölümde diziden ölerek ayrılacak.

Behice 83.Bölüm'de uçurumdan aşağıya kendini atarak intihar edecek ve böylece diziye veda edecek. Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova'da izleyicilerin kalbini kazanmıştı.

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

Esra Dermancıoğlu 7 Aralık 1968 doğumludur. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır.

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır.

Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur.

Eşinden oyuncu olmasını istemediği için boşanan Dermancıoğlu'nun bu evliliğinden bir kızı (Refia Dermancıoğlu) bulunmaktadır.