Danla Bilic, Ebru Şallı, Sude Alkış, Enis Arıkan, Enes Batur gibi isimlere Hakan Hepcan savaş açtı! Binlerce kişi destek verdi

Her geçen gün sayıları hızla artan sosyal medya fenomenlerine 'haksız kazanç' tepkisi... Eski fenomen Hakan Hepcan'ın "İnfluencerlerın haksız kazanç sağlamasına ve vergi kaçırmasına dur deyin!" diyerek başlattığı kampanyayı, kısa sürede 9 binden fazla kişi imza attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2020 Güncelleme 23 Aralık 2020, 07:00
Danla Bilic, Ebru Şallı, Sude Alkış, Enis Arıkan, Enes Batur gibi isimlere Hakan Hepcan savaş açtı! Binlerce kişi destek verdi

İÇİNDEKİLER

Her geçen gün sayıları hızla artan sosyal medya fenomenlerine 'haksız kazanç' tepkisi... Eski fenomen Hakan Hepcan'ın "İnfluencerlerın haksız kazanç sağlamasına ve vergi kaçırmasına dur deyin!" diyerek başlattığı kampanyayı, kısa sürede 9 binden fazla kişi imza attı.

Hepcan'ın iddiasına göre yazılı beyan olmaksızın vergi ödemekten kaçarak reklam yapan ünlüler, vatandaşı isyan ettirdi. Sosyal medya sayesinde servet kazanan Danla Bilic'ten Enes Batur'a kadar birçok isim, tepkilerin hedefinde.

Ebru Şallı 30 bin lira


Şallı, Instagram'daki tek bir paylaşımı için 30 bin TL kazanıyor.

Sude Alkış


Aylık kazancı 250 bin TL.

Enis Arıkan


Paylaşım başına 50 bin lira.

Enes Batur


Aylık kazancı 500 bin TL.

Danla Bilic 100 bin lira


Türkiye'nin en çok kazanan sosyal medya fenomenlerinden olan Bilic, tek bir paylaşımıyla 70 ile 100 bin TL'yi cebine koyuyor.

Sosyal medyadan da destek geldi. İşte o mesajlar
Çok başarılı bir doktor bile bu paraları yaklaşık 5 ayda kazanıyor.


Bütün dünya ve ülkemiz böyle zorlu bir dönemden geçerken bu insanların, oturduğu yerden servet kazanıp tek kuruş vergi ödememesi büyük adaletsizlik.
Bu paraların onda biri için bile yıllarca okumamız gerçekten üzücü.
Çocuğuma 'Tıp oku' mu yoksa 'Tiktok'ta kendini geliştir' mi demeliyim?