Doya Doya Moda günün birincisi hangi yarışmacı oldu? 17 Aralık Perşembe Doya Doya Moda puanlaması!

Merakla ve heyecanla araştırılmaya başlanan Doya Doya Moda günün birincisi hangi yarışmacı oldu? TV8’in hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yarışmada haftanın finalinden bir gün önce heyecan dolu anlar yaşandı. Diş buğdayı olan günün konseptine göre giyinen yarışmacılara jüriler tarafından puanlar verildi. Peki günün en yüksek ve en düşük puanlarını hangi yarışmacılar aldı? 17 Aralık Perşembe Doya Doya Moda puanlaması haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2020, 18:40 Güncelleme 17 Aralık 2020, 18:40
Doya Doya Moda günün birincisi hangi yarışmacı oldu? 17 Aralık Perşembe Doya Doya Moda puanlaması!

İÇİNDEKİLER

Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu Doya Doya Moda'da 42 ve üstü beden yarışmacılar stillerini yansıtıyor. Haftanın dördüncü gününde neler yaşandı? Haftanın finaline bir gün kala Doya Doya Moda günün birincisi hangi yarışmacı oldu? Rekabetin üst düzeyde olduğu, günün puanlarının haftayı yakından etkilediği yarışmada puanlar nasıl şekillendi? 17 Aralık Perşembe Doya Doya Moda puanlamasını haberimizde bulabilirsiniz.

17 ARALIK PERŞEMBE DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Özde: 20
Ceren: 20
Birben: 19
Bahar: 19
Rabia: 19
Ayşegül: 18

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 104 puan ile Doya Doya Moda Sabiha oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Ceren ve Tuğba girdi. Elenen isim Tuğba oldu.

DOYA DOYA MODA ÖZDE KİMDİR?

Yarışmaya Mersin'den dahil olan Özde Karacan, 28 yaşında. Takı ve Aksesuar işleri ile uğraştığı bir dükkanı olan Karacan, ilk sezonunda katıldığı Doya Doya Moda'da kısa süre kalmasına rağmen adından söz ettirmişti. Giyim tarzı ile jüri üyelerinin dikkatini çeken Karacan 'haftanın birincisi olarak genç kızlara modayı öğreteceğim' sloganı ile iddialı bir yarışmacı olduğunu göstermişti. Doya Doya Moda 2. Sezonuna 24 Ağustos'ta dahil olan Özde, ilk sezonda olduğu gibi 2. Sezonda da katıldığı ilk hafta birincilik alarak iddiasını ortaya koydu.

RABİA AĞCA KİMDİR?

Hatay doğumlu Rabia Beyza Ağca, 21 yaşında ve öğrenci. İddialı bir tarzı olduğunu belirten Rabia Ağca, "Doya Doya Moda'da ikinci sezonun en iyi giyinen yarışmacısı olacağım ve bu yarışmadan birinci olarak çıkacağım" diyor. İddialı bir isim olan Rabia, 1.68 boyunda 75 kilo 42 beden giyiniyor.