Masterchef kim elendi? 13 Aralık Masterchef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Duygusal veda…

Masterchef kim elendi? Sorusunun yanıtı dün akşamdan bu yana merak edilerek sıklıkla araştırılıyor. TV8’in fenomen yarışmasının en önemli oyunu olan dokunulmazlık için mücadele verildi, takım olarak yarışılan son bölüm olması açısından da önem taşıyordu. Peki 13 Aralık Masterchef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Mavi mi yoksa kırmızı takım mı şanslı oldu? Bireysel dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? Eleme potasına giren üç kişiden biri hayallerine veda etmek zorunda kaldı, onca aydan sonra yarışmadan elenen kişi ve jüriler, diğer yarışmacılar arasında duygusal anlar yaşandı.

Giriş Tarihi 14 Aralık 2020, 09:56 Güncelleme 14 Aralık 2020, 09:56
Masterchef kim elendi? 13 Aralık Masterchef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Duygusal veda…

İÇİNDEKİLER

Masterchef'te dün akşam heyecanlı bir dokunulmazlık yarışı vardı, kazanan takım hangisi oldu? Az kalan yarışmacılar yarından itibaren bireysel olarak yarışmaya başlayacak. Peki 13 Aralık Masterchef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Mehmet, Danilo ve Somer şefler en çok hangi tabağı beğendi, bireysel dokunulmazlığın sahibi kim oldu? Haftanın son eleme adayı da belirlendi ve üç kişi kendi aralarında mücadele etti. İçlerinden en zayıf tabağı yapan yarışmacı elendi, Masterchef hayallerine veda etti. İşte son bölümde yaşananlar…

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Eleme gecesiyle pazar akşamı ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de ilk olarak kırmızı ve mavi takım Balkan mutfağı yemeklerini yapmak için karşı karşıya geldi. Bu turda yarışmacılar Şile paprika, tavce gravce, Boşnak böreği, tavuk büryan, kaymaçina hazırladı.
Şeflerin yarışmacılara yapılması için verdiği sürenin ardından yemeklerin tadına bakıldı. Dokunulmazlık oyununun sonunda yapılan yemeklerin tadına bakan şefler kazanan takımın kırmızı takım olduğunu duyurdu. Böylece Özgül, Emir ve Eray MasterChef'te ilk 5'e giren isimlerden oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyunu sonucunda dokunulmazlık zırhını kazanamayan mavi takımın 3 üyesinden 2'si eleme adayı olduğundan dolayı potada olmayan tek yarışmacı BARBAROS, direkt 3. eleme adayı olarak belirlendi.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef'e veda eden isim şeflerin yaptığı oylama sonrası Sefa oldu. MasterChef'e veda eden Sefa, gözyaşlarına hakim olamadı. Sefa"İki yıldır bu programı izliyordum. Buraya gelip o samimiyeti yaşadığımda beni hayatta çok ileri götürdü. Buraya gelmeden önce aşçılık kariyeri olan biri değildim. Aileme destek olmak için farklı sektörlerde de çalıştım. Arkadaşlarımdan belki pratik olarak çok düşük seviyeydim. Yedeklerden geldim. Gözüm arkada değil." dedi.

MAVİ TAKIM:

Sefa,

Barbaros,

Serhat

KIRMIZI TAKIM:

Emir,

Özgül,

Eray