Hadise ve sevgilisi Kaan Yıldırım ayrılığı daha çok su götürür! Hülya Açıkgöz'den olay yaratan 'boynuzlu' gönderme...

Hadise ve Kaan Yıldırım ayrılığı gündeme bomba gibi düştü. 2021 yazında evlenmesi beklenen Hadise ile Kaan Yıldırım çifti ani bir kararla yollarını ayırdı. Ayrılık açıklaması ise Hadise'den geldi. Hadise Instagram'ının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada 'Aşk var ama ayrıldık' dedi. Peki Hadise ve Kaan Yıldırım neden severek ayrıldı? Ortalıkta pek çok iddia dönüyor. Ancak bunlardan en çok dikkat çeken ikisi Reynmen ve ihanet iddiaları olmuştu. Hadise ve Kaan Yıldırım ayrılığının yankıları henüz dinmemişken, Hadise'nin kanlı bıçaklı olduğu ablası Hülya Açıkgöz öyle bir paylaşım yaptı ki görenler şaştı kaldı. Hülya Açıkgöz'ün boynuzlu paylaşımı kardeş Hadise'yi mi hedef alıyordu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Aralık 2020, 14:31 Güncelleme 14 Aralık 2020, 14:31
Hadise ve sevgilisi Kaan Yıldırım ayrılığı daha çok su götürür! Hülya Açıkgöz’den olay yaratan ’boynuzlu’ gönderme...

İÇİNDEKİLER

Hadise ve sevgilisi Kaan Yıldırım ayrılığı daha çok su götürür! Hülya Açıkgöz'den olay yaratan 'boynuzlu' gönderme...Bu yılın en çok konuşulan aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım birlikteliğinden ayrılık haberi gelmiş, ardından ünlü çift romantik bir paylaşım yaparak iddiaları yalanlamıştı. Kötü haberi duyuran ise Hadise'nin ta kendisi olmuştu. Peki ne oldu da sık sık aşk pozlarıyla ayrılık iddialarını yalanlayan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti yollarını ayırma kararı aldı?

Hadise, ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'la ilişkisinin bittiğini Instagram hesabında yaptığı açıklamayla duyurdu.

Bu açıklamanın ardından Hadise'nin arasının bozuk olduğu ablası Hülya Açıkgöz'ün Instagram'da yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Açıkgöz, 'Boynuz' paylaşımıyla, Yıldırım'ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı öne sürüldü.

'EVLİLİK TEKLİFİ' İDDİASI!

Hadise ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz şubatta aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri 10 ayda 3 kriz atlatmış, çift her defasında barışmıştı. Hadise'nin, yakın çevresine 35'inci yaş gününde evlilik teklifi aldığını ve kabul ettiğini söylediği iddia edilmişti.

Üç hafta önce yine ayrıldıkları iddia edilen çift, Instagram hesabından aşk dolu bir fotoğraf paylaşıp dedikoduları yalanlanmıştı. Ne var ki sevgililer, perşembe akşamı Kaan Yıldırım'ın evinde kıskançlık yüzünden tartıştı. Posta gazetesinin haberine göre; Hadise, bir anda parladı. Yıldırım'ın alttan almaya çalışma çabaları sonuç vermedi. Pop yıldızı evi terk etti.

Hadise dün sabah da ayrılığını belirten bir açıklama yaptı. "İlişkiyi noktalandırmış bulunuyorum" sözüyle bu kararı kendisinin aldığının altını özellikle çizdi. Bu da Kaan Yıldırım'ın bozulmasına neden oldu.

"HADİSE FEVRİ DAVRANDI"

Yakışıklı oyuncu, bir yakınına "Hâlâ çok aşığız. Bu sevgi öyle derin ki, kolay kolay bitemez. Biz evlilik hazırlığı yapıyorduk. Nedense fevri davrandı" dedi.

Sevgilisini dün geceden bu yana sürekli arayan, art arda mesajlar çeken Kaan Yıldırım, Hadise'den henüz bir cevap alabilmiş değil.

SEDA GÜVEN DEVREYE GİRDİ

Hadise ile Kaan Yıldırım'ı barıştırmak için ilk devreye giren kişi tanışmalarını da sağlayan oyuncu Seda Güven oldu.

REYNMEN İDDİASI

Hadise'yle Kaan Yıldırım'ın ayrılığında sosyal medya fenomeni Reynmen'in olduğu konuşuluyor. İddialara haberine göre; Daha önce Reynmen'in "Ela" şarkısında cesur kıyafetiyle dans eden Hadise, çok konuşulmuştu. Hadise'nin uzun süre gündemde kalan o videosunu Reynmen'in çektiği iddiası kulislerde dolanıyordu.

Aradan aylar geçtikten sonra Hadise, Kaan Yıldırım ile ilişki yaşamaya başlamış ve bu sırada Hadise'nin Reynmen'in şarkısında dans ettiği videoyu Instagram hesabından kaldırması dikkat çekmişti. Hadise'nin çok sayıda beğeni alan bu videoyu Kaan Yıldırım istemediği için kaldırdığı konusu gündeme gelmişti.