Targun Hatun tarihte kimdir? Tarhun Hatun gerçekte var mı? Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, kaç yaşında?

Targun Hatun tarihte kimdir? Kuruluş Osman dizisine geçtiğimiz haftalarda katılan Targun Hatun karakterine dair detaylar araştırılıyor. Kayı Obası'na Targun Hatun ve Osman Bey'in evleneceği haberi bomba gibi düşmüştü. İzleyiciler tarihte böyle bir olay olup olmadığını merak ediyor. Peki, Targun Hatun tarihte kimdir? Targun Hatun gerçekte var mı? Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 09 Aralık 2020, 18:10 Güncelleme 09 Aralık 2020, 18:10
Targun Hatun tarihte kimdir? Tarhun Hatun gerçekte var mı? Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Targun Hatun tarihte kimdir sorusu Kuruluş Osman izleyicileri tarafından özellikle akşam saatlerinde araştırılıyor. Kuruluş Osman'da bu akşam yaşanan gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek. Geçen hafta yayınlanan bölümde Osman Bey ve Targun Hatun'un evleneceğinin duyurulmasıyla birlikte tarihteki detaylar araştırılıyor. Peki, Targun Hatun tarihte kimdir? Targun Hatun gerçekte var mı? Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar

TARGUN HATUN KİMDİR, TARİHTE VAR MI?

Targun Hatun dizide Peçenek Beyi'nin kızı olarak geçiyor. Ancak tarihi kaynaklarda ve Osmanlı kaynaklarında Targun Hatun'a dair herhangi bir bilgi yer almıyor. Osman Bey ile evlendiğine dair bir kayıt da bulunmuyor.

İşte detaylı bilgi;

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT KİMDİR?

1990 yılında Mersin'de dünyaya gelen Zeynep Tuğçe Bayat, lise eğitiminden sonra Marmara Üniversitesi'nde hukuk eğitimi aldı. Üniversite eğitimi aldığı dönemde, özel tiyatrolarda sahne arkasında çalıştı. Ardından oyunculuk yapmaya başlamasıyla kamera karşısına geçti. Ardından pek çok dizi ve filmde yer aldı.

KURULUŞ OSMAN 37. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

''Allah'ın verdiği canı, Allah'tan başka hiç kimse alamaz!''

Nikola kendisini Yavlak Arslan'ın düzenlediği toplantıda beklerken, yoluna tuzak kuran Flatyos'un da yokluğundan faydalanarak Kulucahisar Kalesi'ni yeniden eline geçiren ve Kayı bayrağını surlara diken Osman Bey, bu başarısıyla Savcı Bey ve Dündar Bey'i telaşa sürüklüyor.

Osman Bey'in Kayı Obası'nı ateşe attığını iddia eden Savcı Bey kardeşi ile yollarını ayırırken; Yavlak Arslan, Cerkutay'ın Osman Bey'in eline geçtiğini öğrenince kurduğu tuzağın kendisini vuracağını anlayarak harekete geçiyor.

Bala Hatun, Osman Bey'le evliliğe hazırlamaya çalıştığı Targun Hatun'la kılıçların çekildiği bir yüzleşme yaşıyor. Kulucahisar'ı kaybeden Nikola'nın hamlesi ne olacak?

Osman Bey, Targun Hatun babasını kurtarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun'la ilgili gerçeği öğrenecek mi? Ertuğrul Bey, vasiyetini açıklayacak mı? Yavlak Arslan; Geyhatu'nun gerçekleri öğrenmemesi için nasıl bir hamle yapacak?

Savcı Bey, beylik yarışında Osman Bey'i önüne geçmek için ne yapacak? Hazal Hatun, Dündar Bey'in beylik hayalini canlandırabilecek mi?