Kuruluş Osman 37. yeni bölüm fragmanı: Bala Hatun, Targun Hatun'la ilgili gerçeği öğrenecek mi?

Kuruluş Osman 37. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz heyecanla izlenmeye başlandı. ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman Çarşamba akşamları ekrana geliyor ve her bölümüyle heyecan dolu sahneleri yaşatıyor. Bu haftaki bölümde Bala Hatun, Targun Hatun'la ilgili gerçeği öğrenecek mi? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Ayrıca Savcı Bey’in beylik yarışında Osman Bey'i geçip geçemeyeceği de merak edilenler arasında yer alıyor. İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…

Giriş Tarihi 09 Aralık 2020, 15:54 Güncelleme 09 Aralık 2020, 15:54
Kuruluş Osman 37. yeni bölüm fragmanı: Bala Hatun, Targun Hatun’la ilgili gerçeği öğrenecek mi?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 37. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. ATV'nin reyting rekorları kıran tarihi dönem dizisinin yeni bölümünde yine yer yerinden oynayacak. Kuruluş Osman yeni bölümde Bala Hatun ile Targun Hatun arasında nasıl bir yüzleşme yaşanacak? Heyecanın dorukta olduğu ve geri sayımın başladığı Kuruluş Osman 37. yeni bölümde olacakları haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz. Yayınlanan yeni fragmanı da izleyebilirsiniz. Peki son bölümde neler olmuştu? İşte ayrıntılar…

KURULUŞ OSMAN 37. BÖLÜM FRAGMANI

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

''Allah'ın verdiği canı, Allah'tan başka hiç kimse alamaz!''

Nikola kendisini Yavlak Arslan'ın düzenlediği toplantıda beklerken, yoluna tuzak kuran Flatyos'un da yokluğundan faydalanarak Kulucahisar Kalesi'ni yeniden eline geçiren ve Kayı bayrağını surlara diken Osman Bey, bu başarısıyla Savcı Bey ve Dündar Bey'i telaşa sürüklüyor. Osman Bey'in Kayı Obası'nı ateşe attığını iddia eden Savcı Bey kardeşi ile yollarını ayırırken; Yavlak Arslan, Cerkutay'ın Osman Bey'in eline geçtiğini öğrenince kurduğu tuzağın kendisini vuracağını anlayarak harekete geçiyor. Bala Hatun, Osman Bey'le evliliğe hazırlamaya çalıştığı Targun Hatun'la kılıçların çekildiği bir yüzleşme yaşıyor. Kulucahisar'ı kaybeden Nikola'nın hamlesi ne olacak? Osman Bey, Targun Hatun babasını kurtarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun'la ilgili gerçeği öğrenecek mi? Ertuğrul Bey, vasiyetini açıklayacak mı? Yavlak Arslan; Geyhatu'nun gerçekleri öğrenmemesi için nasıl bir hamle yapacak? Savcı Bey, beylik yarışında Osman Bey'i önüne geçmek için ne yapacak? Hazal Hatun, Dündar Bey'in beylik hayalini canlandırabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"O kaleden ya zaferle döneceğiz ya da şehit olacağız."

Ağabeyi Savcı ve amcası Dündar'ı Kulucahisar Kalesi'nden kurnaz bir planla kurtaran Osman Bey, Bala Hatun'un kendisine yeni bir eş bulmasına yönündeki tavsiyesinin ardından Targun Hatun'u eş olarak alacağını ilan eder.

Osman Bey tarafından küçük düşürülmenin acısını Flatyos'tan çıkaran Nikola, Yavlak Arslan'dan gelen buluşma teklifini lehine çevirmenin yollarını arar.

Nikola ile barışması için yapılan teklife, hedefine Kulucahisar'ı koyan Osman Bey'in hamlesi çok farklı olacaktır. Osman Bey, Targun Hatun'la evlenecek mi? Kulucahisar Kalesi geri alınabilecek mi?

Nikola kendisini hayal kırıklığına uğratan Flatyos'a hangi görevi verecek? Bala Hatun, Targun Hatun'un sırrını çözebilecek mi? Bamsı Bey, Cerkutay'dan öğrendikleriyle ne yapacak? Osman Bey'in Targun Hatun kararı obada nasıl karşılanacak?